Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pistachio

faceci pomóżcie, bo nie rozumiem jednego z was !!

Polecane posty

ponowie moze jestem idiotka, a moze poprostu milosc przycmiewa moje rozumowanie, opisze wam w skrócie co mnie trapi a wy wytłumaczcie mi zachowanie faceta bo ja nie daje rady go zrozumiec ..prosze.. umowiłam sie z fajnym facetem na wspolny wypad na kilka dni, bylo chyba fajnie (bo teraz juz głupieje) on nie dokonca potrafi okazywac swoje uczucia to zauważyłam, jest bardzo niedostepny, tak wiec po kilku nocach wydawałoby sie fajnych w ostatni dzien godzine przed rozstaniem wyszlismy razem na spacer, i co usiedlismy na ławce i niedajboże zbliżyłam sie do niego np. połozylam głowe na ramieniu, lub dotknełam lekko jego kolana wstawał i szlismy na spacer i tak kilka razy, cos tam mówił ze nigdy w dziecinstwie nie lubil jak go mama dotykała ze jest niedotykalski, innym razem cos tam mówił o tym ze zaraz jedzie i nie moze sie rozpraszac, a ja zgłupilam nie jestem brzydką babeczka, raczej faceci zwracają na mnie uwage a ten uciekał ode mnie, brzydzil sie mnie czy juz mial dosc ciagle o tym mysle, ostatnio urwal sie nam kontakt ale mnie to meczy dlaczego facet tak reaguje na dotyk kobiety ( nie było to nachalne o nie ) ja raczej tez nie należe do kobiet narzucajacych sie ale martwi mnie to, co ze mną jest nie tak ?, czasem mysle ze to moze z nim jest cos nie tak a moze to on faktycznie mial mnie dosc.. jak okazujecie kobietom znudzenie bądz niechęć ? to fakt nigdy zaden facet nie uciekał ode mnie, wrecz odwrotnie i dlatego to mnie tak intryguje pomóżcie.. prosze .. wole juz chyba najgorsza prawde niz te moje dziwne kombinacje..

Gość jestes idiotka

Gość onyx
Napiszę jak to jest. Jeśli facet ma swoją kobietę, a poznaje przypadkiem takie jak Ty kobiety "na parę dni", przeżywa katusze, że zdradził tę swoją wartościową kobietę, że dał się uwieść kolejnej. on nie myśli o Tobie poważnie, on się boi, że konsekwencje spędzenia z taką przelotną kobietą, mogą się dla jego związku okazać zgubne. wszyscy chcemy miłości ale jeśli chodzi o Ciebie autorko okazałaś się zwykłą suką, zbyt łatwą do zdobycia, a tego ja jako facet też bym nie zdzierżył. wybij sobie dużym młotem, to, co uważasz za "miłość" .

Powodów takiego zachowania może być kilka: 1. Jest gejem 2. Nie podniecasz go, więc nie chce robić ci nadziei 3. Jest żonaty 4. Jest impotentem i i stwierdził, że nie stanie na wysokości zadania 5. Może jest księdzem 6. Może złapał jakąś chorobę weneryczną

Gość 3em Oeil.
BYłaś zafascynowana sexem, bo mam nadzieję, że po to tam pojechaliście, iż nie zwróciłaś uwagi jak on to odczuwa (nie opowiada Ci). Gdybyś zwróciła uwagę, to pewnie sama byś zrozumiała swój problem. A teraz musisz wybrać jedno z dwóch: homoseksualista lub żonaty. Homo nie mają odwagi w swoim środowisku powiedzieć prawdy kamuflując się dochodzi właśnie do takich sytuacji jak mówisz, a czasami posuwają się dalej i żenią się, a wtedy dla kobiet to czarna rozpacz. Kobiety takie terapię przechodzą przez długie lata.

Gość a uprawialas z nim sex
odpowiedz bo mam swoja teorie , ktora spprawdzila sie na mnie ale to zalezy od Twojej odpowiedzi czy jest sens ja pisac

Gość ale jak gejem
jak z nią uprawiał seks?

Gość nauczcie sie czytać
ze zrozumieniem !!! Autorka wyraźnie napisała : "tak wiec po kilku nocach wydawałoby sie fajnych... " czyli w domyśle było, że noce były wspólne ( czyli z seksem) skąd zatem Wasze pytania czy uprawiali seks lub przypuszczenia, że facet jest gejem itd

dla mnie fajnie spedzona noc niekoniecznie musi byc zwiazana z sekesem

nie jest zonaty i nie jest gejem to wiem na pewno, i taka łatwa moj drogi onyxie nie byłam, bylo wczesniej kilka okazji i niestety, to spotkanie było akurat po miesiacu znajomosci ..

no był seks i to super, problem zaczął sie w ostatni dzień, a spotkanie miało byc tyle ze mieszkamy w dwóch koncach Polski i tu jest maly problemik

Moja teoria w takim razie tej sytuacji nie dotyczy , zachowywalem sie podobnie i sama dziewczyna zapytala sie mnie dlaczego tak robie ale ja wtedy mialem inne powody :D

Gość partizip perfekt
Ma małego pisiorka,albo nigdy sie nie bzykal i boi sie doświadoczonej kobiety......jest niedostepny bo nigdy jeszcze pewnie nie miał dziewczyny i nie wie jak sie zachowac,a Ty juz masz to za sobą>>>chodzi mi o związki :).mowie Ci...wiem cos o tym,bo tez tak mialam :)

Gość partizip perfekt
sory nie zauwazylam.to cos z nic chyba nie tak...jhest poprostu nienormalny,albo nie chce sie angazowac bo jestescie z roznych miast:(:(:(

To już zmienia postać rzeczy. Uważam, że facet powinien ci wyjaśnić tę sprawę. Niby taki niedotykalski, a nie przeszkadzało mu to uprawiać wspaniały seks z tobą. Po prostu coś kręci. Zapytaj go o wyjaśnienia, jeśli jednak będzie się wykręcał, to daj mu spokój. Może nie warto pytać? Nie bierz niczego do siebie. Nie on jeden na tym świecie.

Może jesteś ofiarą maniaka seksualnego? Skoro mieszka bardzo daleko od ciebie, to nie możesz zweryfikować tego, co on o sobie ci powiedział. Chyba że zjawisz się u niego w domu. Proponował ci, żebyś do niego przyjechała? Myślę, że trzeba na niego spojrzeć pod takim właśnie kątem. Przynajmniej tak sądzę na podstawie twoich skromnych wiadomości o całej tej sprawie.

Gość onyx
Faktycznie, seks po miesiącu znajomości, to zmienia postać rzeczy ;) Głowię się nad sensem odpowiedzi ale przychodzi mi tylko taka, że dobrze się chłopina zabawił i wrócił do rzeczywistości. Nie dorabiaj sobie więc autorko zbędnej teorii do swojej historii. :P

nie no maniakiem to on nie jest, napewno, pracowalismy w jednej firmie, teraz zmienil prace wyjechał za granice i kontakt nam sie narazie urwal, mam nadzieje ze sie odezwie, wtedy nie byłby problemu zapytalabym sie wprost, a tak to mecza mnie mysli jego wyjazd byl tak nagle albo poprostu to jest taka wymowka, jednak to osoba bardzo konkretna i mysle ze jakby cos bylo ze mna nie tak to by mi to powiedzial, mysle ze to jakis inny powod... moze czas to pokaże..

a w ogóle ONYX skąd w Tobie tyle zlosliwości, może ty jakis niespełniony jesteś... wiesz co to miłosć w ogole ???? myslisz ze kazdy jest taki jak ty??

Moim zdaniem facet ma cos do ukrycia. Tak jakby zdał sobie sprawe że ma wyrzuty sumienia, co zrobil i na pewno nie trakuje Cie powaznie. to wiem na pewno. Miałam taka sytuacje. W łózku bylo suuuuperowo ale na zewnatrz tak jakby sie wstydził że nas cos łączy. Tacy nie myslą poważnie o dziewczynie. A to ze jesteście z 2 krańców Polski to już bym sobie darowała.

Gość onyx
Nie ma we mnie złośliwości, jest tylko prawda. Ta prawda boli, co?

Gość onyx
Spełniony jestem bo jestem w stałym związku od ponad ośmiu lat. Nie mam wątpliwości, że w szczęśliwym.

Gość a......
gościu cos kręci :o moim zdaniem raczej niejest z tobą do końca szczery :( bo to chore aby w sexie było ok:) ale przytulanie itd. pod koniec tygodnia już są fe :o - może kogoś poznał i miotał sie między tamtą osoba a Tobą albo potraktował Cię jak "panienkę na weekend" - nie znamy go, a fecci sa różni ;) więc nalepiej to z nim pogadaj

Ale onyx ma tutaj racje. Mówi prawdę. Tak sądzi i to napisał. Wie cos o zyciu i wie jak zinterpretować takie zachowanie. Moim zdaniem, jak pisałam, facet nie traktuje dziewczyny poważnie. I jeszcze jak wyjechał za granice, zero odzewu. Prosze Was. Po co sie meczyc.

Teraz mi cos przyszło do głowy. Jego zachowanie moze świadczyć o tym że w łózku bylo oki ale nic wiecej i nie wiedział, tchórz, jak ci to powiedziec. Udając niedostepnego, chciał cie zniechęcic do siebie i pokazać że to tylko byl seks. Faceci potrafia tak robic.

Gość a ja myślęże
tak w ogóle jak facet szybko "to" dostanie to wyrabia sobie odpowiednią opinię na temat kobiety i po sprawie - też tak może być, wiesz faceci bardziej doceniaja to nad czym muszą sie dużo pomęczyć aby to zdobyć bo to łowcy :) a jak tak szybko dostają kawę na ławę to sie nudzą i odchodzą bo tracą szacunek itp. wiesz oni potrafią odgranić sex na: 1. sex -> zaspokojenie burzy hormonów i nic więcej :P 2. sex+miłość :P jak jest "1" to zachowanie podobne do tego faceta :o jak jest "2" to facet tak szybko nie idzie do łóżka z kobietą i tworzy z nią związek :) radze się nie łudzć że bedzie ok bo będziesz tylko cierpieć :( - potraktuj to jak nauczkę na przyszłość