Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MlodszyOdSwojejDziewczyny

ZWIĄZEK Z MŁODSZYM.

Polecane posty

Gość 10000 topik o tym

Gość onyx
bez sensu. młodszy zawsze znajdzie jeszcze młodszą :classic_cool:

Gość snita
ja byłam z młodszym o 9 lat. porażka na całej linii.

ja jestem w związku gdzie chłopak jest mlodszy rocznikami o 4 lata. dokladnie o 3,5. rok razem - narazie jest dobrze, ale to tez zalezy w jakim wieku jestesciie. ja koncze studia, powinna zaczac rozmyslac o ślubie, zakladaniu rodziny, o przyszlosci, a nie zyc chwila , bedąc z kims kto dopiero wchodzi w etap szalenstwa. co z tego bedzie? nie wiem, ale narazie jest dobrze.

Gość Nikt ważny...
Ja mam starszą dziewczyne o 4 lata (ja 22,Ona 26).Skonczyla studia rok temu, hehe i nawet nie mysli o zakladaniu rodziny. Mówi "zyj chwila"...Czasem mam wrazenie,ze mentalnie jest mlodsza ode mnie!

my z warszawy. on teraz wyjechał na studia bo do wawy sie nie dostał, wiec od pazdziernika mam go tylko w pt sob i niedz :-(

Gość Nikt ważny...
My wschód polski :P Niedługo.:) Ona woli mlodszych :)

MlodszyOdSwojejDziewczyny a wy skąd? podobny przypadek do mojego? a może to ty kochanie heheheee

Gość bardotka
:)moj ma 32 a ja 37 i sie kooooooooochamy!:)glowa do gory,psy na lata sie nie gryza!

aaa , tez kiedys miałam chłopaka o 5 lat mlodszego. tylko problem w tym ze mnie oszukał ze jest mlodszy o 2 lata, pozniej ze o 3... az w koncu sie wydalo ze o 5. ale nie wyglądał ... uniosłam sie honorem i odeszłam, ale tak fajnie chłopak wyrasta, coraz przystojniejszy :-)

MlodszyOdSwojejDziewczyny a jak ty podchodzisz do tego związku? powaznie?

Gość mlodszy..
4 lata to zadna roznica :) Ja mialam jak poznalam mojego Tz 26 on 22 , minelo nam wlasnie 6 lat jak jestesmy razem ( od 5 mieszkamy) i nie wyobrazam sobie miec starszego faceta ode mnie;)

Gość i o to chodzi

Gość Jeszcze inny
Jest takich par i to duzo wbrew pozorom i stereotypom! Ja mam starsza dziewczyne i jest super.Doskonala partnerka, przyjaciolka, i kochanka w jednym:) W łóżku jest suuuuuuper:) Na codzien tez:)

Gość sloath
Cześc Ja mam młodszego 6 lat. Mieszkamy w Uk, w Polsce mamy do siebie daleko :) Znalismy sie ze słyszenia jakiś rok, wspólny znajomy, heh...ale sie nie widzieliśmy nigdy...Aż do pewnego dnia....Iskry się posypały, buzie sie nam cieszyły bez powodu....wszystko stało się bardzo szybko, bez zastanawiania sie....Tak, jakbyśmy na siebie właśnie czekali....róznica wieku nam absolutnie nie przeszkadza, jesteśmy cholernie szczęśliwi. Nie byłam wcześniej z młodszym facetem, ale naprawde, nie ma na co narzekać....jesteśmy bardzo rózni, ale to jest właśnie fajne:)

Gość Anka optymistka
Ja też mam młodszego,jest suuper:)

Gość AAAAAAAAAAaaaaa

Gość BBBBBBBBBBBBBBBBBBbbbbbbb

Gość _r_anna
MIałam męża prawie o 3 lata młodszego, związek nasz już nie istnieje. Jednak czy to jest regułą? Myśłę, że nie. Najważniejsze, by ludzie się dobrali, by rozumieli się wzajemnie, by byli wobec siebie tolerancyjni, wyrozumiali itp..... Widocznie w moim związku czegoś zabrakło ....

Gość sluszna uwaga

Gość najjaśniejsza gwiazda
Mój mąż jest młodszy ode mnie o 7 lat. Jesteśmy małżeństem od 11, a znamy się ponad 14 lat. Jest super na każdym kroku, nigdy nie byłam szczęśliwsza. Miałam kilku facetów przed nim, natomiast ja jestem jego pierwszą kobietą. Z nikim nie byłam tak szczęśliwa i nigdy nie byłam tak zakochana. Po 14 latach znajomości nadal czuję się jak nastolatka, mimo że w tym roku skończyłam 40 stkę.