Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i pieknie bedzie

Spis dziewic .

Polecane posty

Gość ja tez 000000000
Nie cierpie studentek.One takie -CICHA WODA BRZEGI RWIE-chyba kazda taka :(

Mysle, że pomoże :P Ona ma już lęki :P :classic_cool: podobno snie się dla niej co noc :classic_cool:,że ja bije po pysku gumką od sokownika :O

Gość podaję aktualny spis dziewic
1. Lauren 2. While (choć ta ostatnia za chwilę już nie:classic_cool:)

Gość no i pieknie bedzie
wtórna dziewica >>>> O.K. jestes poldziewica 🖐️ szkoda tylko ze jakbym sie z Toba kochal to nie uslyszalbym trzasku pekajacej blony i nie zobaczylbym morza krwi , nigdy tego nie slyszalem ani nie widzialem .... bylaby szansa zebys mnie zapamietala do konca zycia ?

Gość no i pieknie bedzie
Sweet Dreams >>>> nie zalapalas sie ale dzieki Tobie przed chwila kliknalem w pajacyka 🖐️

Gość widze ...
a co to ma znaczyc za chwile juz nie 😠:P

Gość wtórna dziewica
morze krwi da sie załatwic a co do pękającej błony to moze akurat gumka pęknie :O ooooo tak na pewno byś zapadł wierz mi ze miałabym stres taki sam jak za pierwszym razem 😭 ale co najwaznijsze teraz juz bym czerpała z tego przyjemność :classic_cool:

Gość no i pieknie bedzie
pewnie jakis seks bedzie , chcialbym to zobaczyc 🖐️ mam nadzieje ze sie nie wykrwawi ;)

Gość podaję aktualny spis dziewic
A bo ja wiem😴 :P

Gość widze ...
gupi no 😴:P

Gość no i pieknie bedzie
wtórna dziewica >>>> jakby gumka pekla to moglbym nawet zemdlec , to bylo by straszne :D....ale czytalem tutaj dawno temu topic w ktorym bylo napisane ze prawdziwa dziewica podczas pierwszego stosunku nie zajdzie w ciaze bo blona ma jakies wlasciwosci plemnikobojcze i cos tam zakleja itp.... ja w to wierze :D

Gość wtórna dziewica
:D:D:D:D:D:D:D ale jakbyś zemdlał to na pewno wtedy ja zapadłabym tobie w pamięci na zawsze ❤️ a co do zaklejania to komu sie zakleja mi czy tobie ??????

Gość no i pieknie bedzie
nie pamietam , chyba mezczyznie ale co ta za roznica , wazne ze jest bezpiecznie 🖐️ moge wiedziec dlaczego mialas tak dlugi okres abstynencji seksualnej .... jakis zly facet , niespelniona milosc czy cos w tym stylu , ja tez mam takie okresy ze seks mnie wcale nie interesuje ....

Gość wtórna dziewica
aaaaa bo byłam z facetem wiele lat 😭 i jak sie rozstalismy to nie potrafiłam sie puścic 😭 a w moim miescie wszyscy uwazaja ze nie jestem dziewczyna na jedna noc i nawet jak ktos miał na mnie ochote to nie chciacł najpierw ze mna chodzic!!!!!!! a ja nie chciałam sie z nikim wiązac😡 i dlatego jestem wtórna dziewica 😭

Gość wtórna dziewica
tam powinno byc chciał chodzic ;) błona mi chyba oczy przysłoniła 😭 ;)

Gość no i pieknie bedzie
a teraz juz chcesz sie "wiazac" ? piszesz troszke tak jakbys zalowala czasu kiedy bylas sama , to chyba dobrze ze ma sie jakies swoje nie wiem jak to nazwac moze zasady ?

Gość wtórna dziewica
nie, nie żałuje to miało swój urok i prawda jest taka ze zawsze dla chcacego nic trudnego :D, a mi tak było dobrze ;) a czy teraz chce sie wiązac ?? hmmm jeszcze takie nie spotkałam co by mi sie spodobał ;)