Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Czy wy wiecie co ja wczoraj przeżyłam jak kafe sie zablokowało ??? Wyobraźcie ..

Polecane posty

sobie, że zachaczylam na o2 i przezylam wielkie, ale to wielkie rozczarowanie :O chamstwo, syf, wyzwiska, żadnego porządnego tematu, jazda po kazdym, używanie najgorszych obelg typu: \'\'kur..., szmata, piz..\'\' :O jest na porządku dziennym :O myslalam ze na kafe jest malo cenzury, bardzo sie mylilam przepraszam wszystkich 👄🌼 za tą malutką zdrade jakiej sie wczoraj dopuscilam 👄 nie ma to jak stara, poczciwa, kochana kafeteria ❤️🌼❤️

Gość wyrzutek z kafe
Sweet dreams, ja też wczoraj byłam na f 23. Miętowy Chłopczyk mnie zwyzywał:O 😭

serio? Niedawno obiło mi się o oczy, że to kafe jest wredniejsza. Sprawdzać mi się nie chciało, szczerze powiedziawszy...

Gość wyrzutek z kafe
Ananke, sprawdź, naprawdę, to niezapomniane przeżycie. :O

oh jejku, straszne rzeczy bo małolaty nie mogły pozakładać swoich dupnych temacików! 💤

Gość wyrzutek z kafe
S.D. masz tam nick Sweet Dreams II?:D

ja wczoraj nie miałam czasu zajrzeć na kafe :) ale za to dziś rano się wkurzyłam podwójnie :O

Ja już mówiłam - już złego słowa na naszą kafe nie powiem ale niech nam nie robią takich numerów. Na O2 próbowałam nas ściągnąc (pod innym nickiem :D ) ale prawie same świry z O2 tam przylazły.... Takiego badziewia jeszce nie widziałam jak na O2 :O

kafe jednak reprezentuje wyzszy poziom, tutaj nawet niektore obelgi są wyszukane :classic_cool: ;) ja w ciągu bodajze 10 minut zostalam nazwana stara smierdzącą i brzdką panną, kurw..., damskim cwelem i trzykrotnie kazano mi wypiuerd... :O

trudno w to uwierzyc, ale poziom wyzwisk jest żenujący :O barkuje im sporo zeby ich wyobraznia choc do pięt dorastała pajacykom z kafeterii ;) Monotematycznosc podszywów, ich płytoksc - żenada :O A topic powstaje tak srednio raz na 2,5 h :O Nic ciekawego

Gość dział zdrowie i uroda...
Widziałam Twoje wpisy...niestety jak byłam tam po drugiej, Ciebie już nie było:O ;)

Gość wyrzutek z kafe
To byłam ja:D

oj tak, tez tam bylam wczoraj, z Toba zreszta :P i to co tam sie dzieje to porazka, czulam sie jak w piekle :D u nas panuje jakas kultura, u nich nie znaja tego pojecia :o

czcijmy kafeterie, po tym co tam zobaczylam wczoraj Kafe to moja milosc :D

Gość No to juz znacie obyczaje
panujace na o2 i f23:D Mialam okazje byc tam moze ze 3 razy kiedys tam. Totalne gowno:O Tam zdrowych psychicznie nie ma:( I pomyslec, ze Lusesita cos tam..de cos...zwoluje to gowno do nas!!! Jak ja swedzi, niech spie****la do nich!!!!!!!!!!!

lusesita ich zwoluje na kafe? zawsze wiedzialam ze ona jest cos nie teges, ale nie ze az tak...

Gość No to juz znacie obyczaje
Tak, tak. Niestety jest nie tego i to mocno. Na erotycznym od kilku dni . Wyzywali ja od najgorszych, ale widac to jej pasuje:O

Gość pomnick
w sumie szkoda że kafeteria znowu działa, już myślałam że przepracuję normalnie dzisiejszy dzień i że trochę powalczę z uzależnieniem a tu niestety, zabrano mi szansę

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
co to jest to o2? :o

Gość no bez przesaday
zosia tez jest z o2 i co z tego ?

Gość ty xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
w prawym górnym rogu Magazyn dla kobiet Kafeteria jest cześcią Portalu o2.pl » sprawdz sobie

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
no dzieki, ale gdzie tam jest to forum na ktorym bylyscie wczoraj, bo ja cos nie widze :(