Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Derka..

Moja twarz sie błyszczy...pomóżcie!

Polecane posty

Gość Derka..

Może ktos z was zna sposób na ten problem?? Chodzę jak nawiedzona z husteczką higieniczną i co chilę przykładam do twarzy, pomaga ale tylko na chilke :( Znacie jakiś sprawdzony sposób? Pozdrawiam :)

Gość A od czego jest puder

Rano tonik przeciw błyszczeniu np Czysta Skóra Garniera. Matujacy podkład. W czasie dnia bibułki matujace no Essence i w razie potrzeby puder w kamieniu.

Gość czaczacza
Ja ci radze uzywac kremów nawilzajacych...a nie matujacych.Ja przez dłuzszy czas uzywałam kremów matujacych...3 godz miałam normalna cere a pózniej tłusta.Pózniej dowiedzaiłam sie ze te kremy sa do dupy i tylko pogarszaja sprawe.Teraz kupuje krem nawilzajacy do cery tradzikowej w aptece(sa w róznych cenach).Poza tym uzywam bibułek matujacych(ale to tylko jak gdzies wychodze na impreze...zeby na miejscu zmatowic)...no i uzywam pudru-ale to raczej po to zeby ukryc niedoskonałosci skóry

Gość Poziomeczkaa
Mialam ten sam problem.Rewelacyjnie podzialal na mnie krem "siarkowa moc" firmy barwa i mydelko siarkowe tejze firmy:)Jak dla mnie rewelacyjne.

Gość czaczacza
aha radze tez stosowac pilingi enzymatyczne na przemian z mechanicznymi...a po nich nakładac maseczke np nawilzajacą albo rozgrzewajaca9w saszetkach jest dosc duzy wybór)...Spróbuj.Krem nawilzający mozesz sobie kupic np Profarm krem pichtowy za ok 9 zł(zobaczysz czy ci pasi) tylko ten ponizej 18...bo jest tez ten do starszej cery(no chyba ze masz wiecej lat()

Gość Derka..
Dziękuję za rady :)

Gość Derka..
Używam pudrów, próbowałam wielu ale to na dłuższa metę nie skutkuje. Może to przez odżywianie, jestem wegetarianką - może to ma wpływ. Ale wypróbuje ten krem :)

Gość Derka..
Faktycznie może coś w tym być, że matujące kremy pogorszają sprawę... zobaczymy, w tej chwili nawet nie używam nic, żadnych kremow, ani na dzień ani na noc - i ciągle się blyszczy. To jest baaardzo wkurzajace hehe

Gość Derka..
A puder w kamieniu też używam - kilka razy dziennie, chwilowo pomaga

Gość postaram sie pomoc