Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

your sweet dreams

mój mąż jest mnie zdradził

Polecane posty

mój mąż mnie zdradził ,mam ochote mu sie odwdzieczyć, dodam że mam z kim wiec dziekuje z gory za propozycje,nie wiem tylko czy warto ?maż mysli ze nie mogłabym tego zrobić:) ale by sie zdziwił !on uwaza że to nie zgodne z moim charakterem ,byc może ...nie wiem tylko czy chciałabym być taka jak on czy lepiej pozostac sobą.

Gość zachowasz sie tak samo
idiotycznie jak on, czyli bedziecie siebie warci

Gość dobra pani
on jest już kurwiarzem, a jak ty zdradzisz to bedziesz miała miano kurwy chyba niefajnie?

Gość hehl
Idź na całość!, idź na całość!...:-D

za pare latek....bedziesz twierdzić, że ty jestes gura, wkońcu wporzadku byłaś.... a zawsze jak ktos zrobi cos niedobrego......obróci sie to predzej czy pózniej przeciwko niemu....

Gość napisz do kasi
Zdrada Twojego męża wynika z tego że nie zwracasz uwagi na jego potrzeby. Powinnaś dbać o domowe ognisko. Zrobić obiad i codziennie kochać go oralnie. Powodzenia we wprowadzaniu w życie powyższych rad, będzie Ci już wierny na zawsze.

nie ma co sie zmuszac, byc moze w przyszosci spotkasz kogos z kim bedzisz mala ochote i wtedy droga wolna

Gość bbbbbbbbbbbbbbaadd
zdradziłam męża po 25 latach od jego zdrady i stało sie tak jak napisała finepix, miałam ochotę i jakoby przyzwolenie, teraz jesteśmy kwita:)

Gość khf
Z tego co piszecie wynika, ze to jej wina, ze mąż ją zdradza. Puknijcie się w czoło. Facet jak ma okazję to zdrazdi, nawet choćbyście nie wychodzili z łóżka... no może poza krótkimi chwilami ostrego zakochania, które trwaja pół roku. Co obca baba to obca.

odradzam taki rodzaj zemsty i motywacji, bedziesz miala potem wstręt do samej siebie :O nie warto!!! swoją drogą czy twoj maz czuje jakąs skruche? to byl romans, czy jednorazowa przygoda? no i jak sie o tym dowiedzialas?

Gość dfbb
ja bym się "odwdzięczyła" wywalając z hukiem ze swojego życia (nie będzie mnie pchał komuś do łóżka i jeszcze potem mówił że przecież jesteśmy kwita bo jestem jak on)

Gość sweetness
co znzczy ze nie wchodzi w gre? dlaczego?

Twoje życie,Twoja sprawa :) . To tylko przykład był. Jeden z wielu. Po prostu nie czuj się w obowiązku upodabniać się do niego. Taką wiedzę można wykorzystać na wiele sposobów ;)

Masz z kim zdradzic,jak kazdy z nas..Być wiernym to dopiero cos, ale jak uwaszasz..Zdrada za zdrade marne wyjscie..

Gość sweetness
ja tez nie rozumiem - jakby mnie moj maz zdradzil, rozwod murowany - niestety - nie ma, ze boli !!!