Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak jak jak

czerwone pasemka

Polecane posty

Gość jak jak jak

proszę o poradę, jak zrobić sobie intensywnie czerwone pasemka..... mam ciemnobrązowe włosy, farbowane szamponem koloryzującym na czarno..... przyczepiać czy farbować? jeśli tak, to jak? nie chcę zniszczyć włosków...... założyłam identyczny temat w dziale "moda i uroda" ale nie mogę do niego wejść, nie chce mi się otworzyć... i nawet nie mogę przeczytać, co mi tam odpisano.......

najprosciej - iść do fryzjera - wtedy ona rozjaśni pasma a potem nałoży odpowiednią farbę w kolorze. Sama w domu możesz się pomęczyć farbą która od razu rozjaśnia i pokrywa włos danym kolorem - już są takie dostępne, ale nie wiem czy wyjdą Ci ładne równe pasemka takie jakie zrobiłby Ci fryzjer

Idź do dobrego sprawdzonego fryzjera.Kiedyś zrobiła mi pewna fryzjerka takie pasemka.Ładne były do pierwszego mycia,potem dosłownie się \\\"rozlały\\\".Byłam u innej fryzjerki,zrobiła mi bosko taką specjalną czerwoną henną.

Gość jak jak jak
dziękuję! a nie da się jakoś bez rozjaśniania? bo wszystkie pióra mi wylecą..... słyszałam o jakimś żelu hip hop czy jakoś tak.....

Gość jak jak jak
She - a jaki masz kolor włosów? musiałaś rozjaśniać?

Ciężko jest zmienić kolor ciemnych włosów bez dekoloryzacji.Ta henna,o której pisałam jest na silnym rozjaśniaczu,więc nie eksperymentuj z niedoświadczonym fryzjerem,ani tym bardziej sama!

Gość jak jak jak
dziękuję! to ja się teraz boję ..... :-(

Nie masz się czego bać :) Na pewno masz jakiegoś dobrego fryzjera-nie musi być najdroższy-mi właśnie w takim droższym zakładzie nie wyszło

Gość bez rozjasniania ...jak
najbardziej...ja mam czarne wlosy i na to czerwone pasemka, efekt super.Sa specjalne farby do pasemek np. czerwone do ciemych wlosow i wcale nie trzeba ich uprzednio rozjasniac.Chociasz faktem jest ze kolor po jakims czasie sie zmywa..ale ja zawsze odswiezam szamponem koloryzujacym.

Gość jak jak jak
o! a jakie to farby????? możesz podać przykładowe nazwy, bardzo Cię proszę! :-)

Gość nie pamietam w tej chwili nazw
a nie chce Cie wprowadzac w blad, ale wiesz co...sporo firm ma w swoich ofertach takie palett chyba tez...odradzam jednak joane bo akurat po uzyciu jej efekt byl marny.Ale pojdz do drogerii tam napewno udziela Ci profesjonalnej rady :).Pozdrawiam.

Potwierdzam info o specjalnych farbach do pasemek, bez uprzedniej dekoloryzacji ciemnych włosów. Jak się nazywała ta farba - nie pamiętam, ale jest na pewno, gawędziłyśmy kiedyś o różnych sztuczkach z fryzjerką, kiedy moja siostra ścinała włosy. Fryzjerka podkreślała, że wychodzą mocne kolory bez rozjaśniania, są różne, w tym także całkowicie nienaturalne kolory, różowe, niebieskie. Czerwone oczywiście też.

Gość jak jak jak
dziękuję za odpowiedzi! jesteście kochane! Ananke - a gdzie pracuje ta fryzjerka, z którą rozmawiałaś? przejadę się do niej i zapytam.....

Gość ja mysle ze w tej chwili
to w kazdym lepszym salonie fryzjerskim uzyskasz informacje na temat czetwonych pasemek, bez koniecznosci ich wczesniejszego rozjasniania :).