kaki21 0 Napisano Listopad 24, 2006 witam,wciaz staram sie dobrac odpowiednie dla mnie tabletki i teraz juz chyba 4 bede probowac,ginekolog wspomnial jednak tez cos o plastrach.No i tu moje [ytania:Czy koszt miesieczny terapii plastrowej to ok.50zl? Czy plastry tak jak tabletki zniweluja bole miesiaczkowe? Bez tabletek brzuch bolal mnie niemilosiernie,przy braniu tabletek-bolu brak,wiec czy tak tez bedzie jak plastry zaczne sobie naklejać???Prosze was o odp. n ate 2 pytanka,to dla mnie w azne,pozdrawiam i dziekuje z gory!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Listopad 24, 2006 Tak plastry kosztują ok 50 zł i tak u większości kobiet zmniejszają bóle menstruacyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Listopad 25, 2006 podnosze...:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a8ii 0 Napisano Listopad 25, 2006 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=782906 tutaj masz cały topic o plasterkach:) pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pszczolka_z_listopada Napisano Listopad 25, 2006 to tez hormony i dzialja jak tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach