Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana i to bardzo

Ropne krostki na twarzy. Pomóżcie!!!

Polecane posty

Zaczely sie pojawiac niedawno na mojej twarzy i zupelnie nie weim co robic, mam 24 lata do dermatologa nie mam ochoty chodzic, bo kilka lat chodzilam i zadnej poprawy. Te krostki robia sie na policzkach najczesciej, na czole i brodzie rzadziej, widac lekkie wybrzuszenie, skora ma w tym miejscu ciemny kolor a naskorek luszczy sie w tym miejscu, kiedys sterylna igla przebilam u kosmetyczki taka krostke i wylala sie ropa z krwia, sama w domu boje sie przebijac te krostki, bo wyciskac sie ich nie da, jestem zalamana, mysle o tabletkach antykoncepcyjnych ale czy one pomoga? Blagam pomozcie mi jesli bylyscie w podobnej sytuacji!

nikt nie chce mi pomoc?

Tez to mialam i chyba przez rok tak jak ty nie chcialam sie udac do lekarza. Wmawialam sobie, ze kazdy kolejny krem na pewno pomoze. Guzik prawda. Bylo tego swinstwa coraz wiecej i kazde zostawialo trwaly slad.Przez ten rok zafundowalam sobie piekna kolekcje blizn na policzkach - do dzisiaj je mam, choc po zastosowaniu wielu roznych masci zmniejszyly sie. Dermatolog wyleczyl mnie calkowicie w 6-mcy, tabletkami i antybiotykiem. Gdybym poszla do niego wczesniej to nie musialabym do dzisiaj walczyc z bliznami :O