Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudyna Lubelskie

Niemoralna propozycja

Polecane posty

Gość Klaudyna Lubelskie

Zaczne od tego, ze jestem od 4 lat w zwiazku z cudownym chlopakiem, wkrotce planujemy slub.On pracuje, ja studiuje, oboje pochodzimy z ubogich rodzin.Dla mnie studia wiaza sie zawsze z wielkimi poswieceniami, czesto wyjezszam za granice do pracy, zeby miec za co oplacic czesne/studiuje prywatnie/. Przejde teraz do rzeczy.Ostatnio bylam z kolezanka w wyskotece.Poznalam na niej mezczyzne eleganckiego, dobrze usytuowanego, ktory zaproponowal mi spotkania towarzyskie.Na poczatku nie zgodzilam sie ale podalam mu swoj numer telefonu.Dzwoni do mnie teraz i namawia abym przyjela jego propozycje.Oferuje mi 200 zl za godzine,700 zl noc, 1000 zl dwudniowy wyjazd.Nie powiem, zeby nie przydaly mi sie te pieniadze, ale z drugiej strony kocham mojego chlopaka.Nie potrafie podjadz decyzji, bylam zdecydowana odmowic mu a teraz cos mnie kusi, dlaczego nie sprobowac, zawsze mozna potem sie wycofac...Co byscie zrobily na moim miejscu?Prosze o szczere wypowiedzi i bez wyzwisk bo nie jestem jakas pierwsza lepsza.

Gość Klaudyna Lubelskie
Acha, dodam jeszcze że wcześniej nie miałam takich doświadczeń , pracowałam tylko w agencji towarzyskiej robiąc masaże toples i tam poznałam mojego chłopa ale to się nie liczy. Proszę doradźcie cuś.

ja bym gosciowi nawet swojego numeru nie dala, nie mowiac juz o zastanawianu sie. sa pewne rzeczy wazniejsze niz kasa. choc zapewne zalezy, jak dla kogo.

daj spokoj dziewczyno...zjedza cie wyrzuty sumienia, klamstwo ma krotkie nogi, chlopak sie dowie, zniszczysz sobie zycie...kasa nie jest warta tego....jek kochasz swojego chlopaka to znajdziecie sposob, zebyscie mieli pieniadze!!!!!!!!!nie takim sposobem, za duze koszty!!!!!!!!!nie daj sie!!!!!daj sobie spokoj!!!!!!!!!!kobieto!!!!!!!!!

Gość zapłacę 1400 zł za weekend
:)