Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZEMEK24

POZNAM KOBIETĘ!!!!!

Polecane posty

Gość PRZEMEK24

PRZEMEK24 (ciemekfilip24@poczta.fm) witam was serdecznie i pozdrawiam, wiem że to śmieszne że znalazłem się na tej stronce, a może to nie jest śmieszne może to jest przeznaczenie że przez pomyłke otworzyła mi się ta strona z wieloma myśle fajnymi dzieczętami, mam 24 lata jestem wysoki niebieskie oczy i pragnę poznać fajną miłą kobiete, nie jestem typem nieśmiałym ale powiem szczerze że nie mam czasu na wychodzenie z domu i nie mam szans na poznanie kogoś bo długo pracuje. poznam kobiete od 25 do 35 lat bez sponsoringu, tylko dla siebie do przyjażni i może szczęśliwej miłości, jeżeli znajdzie się kobieta i będzie chciała moją fotke to prześle na jej e-maila. pozdrawiam i życzę miłej pogawędki

Gość maleenka
a skąd jestes z jakiego miasta? normalnie nie wierze ze zadne kobitki na tym topiku jeszcze nic nie napisały :)

Gość PRZEMEK24
mieszkam w puszkowie tylko prosze nie mylcie mnie ze znaną mafią w tym mieście

Gość monyka1
a powiedz mi jedna rzecz.. jesli juz poznasz jaks kobiete to jak bedziesz sie chcial z nia spotkykac jak nie masz czasu na wychodzenie z domu ?

Gość jupiter
widze , ze ty tez preferujesz starsze kobietki i masz racje stary mlodszymi siksami nie ma sobie co zawracac glowy

Gość taka jedna....
a ja chętnie zobaczyłabym jak wyglądasz. :) prześlesz mi fotkę?

Gość taka jedna....
tylko, że tak jak kolega pisze "siksa" ze mnie. 3 lata młodsza :