Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobita 111

facet slini sie do innych panien...

Polecane posty

Gość dobita 111

wszyscy mi tłumaczą ze to normalne ale dla mnie NIE ! mnie cos trafia jak widze jego głupi usmieszek .. a teraz do mnie dzwowni ze zrobił sobie zdjecia z zaje.... laskami ! czy on nie ma wyczucie??? wie ze mnie to wkurza. ale ma czelnosc do mnie zadzwonic i pochwalic sie fotkami... zapomniał o moich imieninach... dzisiejszy dzien mieslismy spedzic razem... a ja siedze zaryczana przed kompem podczas gdy on z kumplem na mistrzostwach w czyms tam... motoryzacyjne bzdury !! prawie 4 lata związku !! jestem dobita.... warto?? musiałam to z siebie wyrzucic.... pozdrawiam załamane dziewczyny

Gość ditta von tesse
hej. po pierwsze ile masz lat? pytam z ciekawosci. po drugie: rzuc go w cholere. wiem jakie to trudne, tym bardziej po 4 latach. ale opowiem ci historie... spotykalam sie z facetam, ktory byl w stalym dl,ugoletnim zwiazku. i nie dlatego ze ja bylam zla i go omotalam. tylko dlatego ze on chcial. staral sie tak bardzo, az uleglam. opowiadal straszne rzeczy o swojej dziewczynie (przypuszczam ze polowa byla nieprawda, bo nikt nie moze byc az tak glupi). zrobil z niej idiotke, debilke, kiepska w lozku grubaske... okazalo sie ze oprocz mnie, ma na boku jeszcze inne... jest mi cholernie przykro. bo mu uwierzylam... ale najbardziej szkoda mi tej dziewczyny, ktora codziennie spi z nim w jednym lozku. ktora nie ma pojecia ze przez ich wspolne lozko przetoczyly sie tabuny kobiet (naiwnych kretynek)... alwe najsmutniejsze jest to, ze nawet jak ona sie dowie to bedzie obwiniac te dziewczyny, nigdy nie jego... a ta swinia bedzie sobie zyla dostatnio i szczesliwie... :-(

Gość dobita 111
mam 22 lata...i ciągłą wiare ze on taki nie jest... ale zaczynam sie zastanawiac nad tym co mi napisałas... nie chce juz wiecej cierpiec.. nie chce przez niego wiecej płakac... ale jest mi tak cieżko To skonczyc...

Gość girgor
"Mężczyzna poi się własnym szczęściem, kobieta tym, które daje" Ta różnica w pojmowaniu uczuć nigdy nas nie opuści :P

a czy rozmowy cos dadzo.jak znam zycie to on stwierdzi.DZIEWCZYNO ,ALE O CO CI CHODZI /. POZDRAWIAM:)

Gość ditta von tesse
a ja mam gdzies facetow!!!!!!!!!!!!!!!!! ja jemu zaufalam, uwierzylam!!! oszukal mnie!!! mial stala dziewczyne!!!! ale jej wspolczuje bo ona jest oszukiwana ciagle!!!! i to nie jest wina zadnej z nas !!!!!!!! to jest jego wina!!!!! bo on tego che!!!!!

Gość 9876543210
Jednym słowem: głupia jesteś i dobrze ci taki.