Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosiunia

No i mam co chciałam, opier...cie mnie!!!!!!!!!!

Polecane posty

ktosiunia, nie warto ;) poczekaj na męża, zobaczysz - będziesz czuła się o wiele lepiej że oparłaś się pokusie. Wiem co mówię - też przechodziłam takie zauroczenie obcym samcem gdy mój wyjechał. Kosztowało mnie to wiele wysiłku żeby zerwać kontakt, wyrzucić go z komórki, gg, myśli....to było 2 lata temu i ani razu nie pożałowałam swojej decyzji, mój misiek wrócił, a ja jestem z siebie dumna! Między nami jest coraz lepiej, bardzo się kochamy, i tak już zostanie zawsze! Nie będę nigdy \"workiem na nasienie\" dla żadnego żonatego ani nieżonatego napalonego samca który liczy na łatwy seksik i kropka! :D Ty też nie chcesz tym być prawda? :)

Gość ktosiunia
bershka i nie spotkalas sie z nim? wydaje mi sie, ze juz tak biednego chopa nastawilam na te spotkanie, ze on chyba padnie jak sie dowie ze jednak nic z tego :) Bershka a ten facet dlugo nie dawal Ci spokoju jak ten kontakt urwalas? on mi po paru rozmowach napisal ze sie we zadurzyl :-0 oczywiscie nie uwierzylam

u mnie to było trochę inaczej, dziewczyny - to był \"najlepszy kumpel\" mojeg faceta :o znałam go już długo, czasem spotykaliśmy się na imprezach gdzie byłam z moim mężczyzną...no a gdy MÓJ wyjechał tamten jakoś dziwnie zaczął pisać, szukać kontaktu. Wyszłam z nim raz na kolacje, dobrze nam się rozmawiało po czym dostawałam od niego mnóstwo smsów że nie może przestać o mnie myśleć, że chciałby mnie znów zobaczyć itd....odpisywałam mu, wciągnęło mnie to..lecz na następne spotkanie NIGDY nie zdecydowałam się, bo wiem jakby się skończyło.

Gość ktosiunia
Bershka gratuluje rozsadku mam nadzieje, ze i moj mnie nie opusci :) Dobranoc 👄

Gość ktosiunia
Nefrytowy 🖐️ :classic_cool:

Gość Allala
Nigdy tego nie rob!! nie warto! A poza tym czy zastanawialas sie kto to naprawde jest?!Moze jakis sk.....l, ktory chce cie tylko przeleciec! opamietaj sie! Nie warto! ja wiem, ze takie znajomosci netowe sa fascynujace bo ludzi od zawsze interesowao to, co nieznane, tajemnicze ale pomysl, ze w realu ten dreszczyk emocji moze sie przerodzic w dreszczyk strachu i obrzydzenia!! Zachowaj sie dla meza!WARTO!

aha, urwałam ten kontakt w ten sposób że napisałam mu że jest nie wporządku wobec mojego mężczyzny a swojego \"przyjaciela\" i żeby więcej nie pisał do mnie, bo nie życzę sobie tego...żałowałam później trochę takiego ostrego tonu, bo on był naprawdę świetnym facetem i kolegą, ale musiałąm tak postąpić. A jak mój facet wrócił to mu o tym powiedziałam :( trudna to była rozmowa lecz nie mogłam pozwolić żeby dalej się przyjaźnił z takim fałszywym gościem :(

Gość ktosiunia
. . . . .. :-0

Gość ktosiunia
ta mina to bylo do nefrytowego

Gość ktosiunia
Allala, Bershka dziekuje Wam za te slowa oswiecenia!! Bershka jestes naorawde w porzadku kobieta!! Chyba sie pomodle o silna wole ;) :) Buziaki , dobranoc