Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lotka20

Czy czar prysnął ?

Polecane posty

Jestem w żwiązku od 2 lat.Widujemy codziennie . Ogólnie układa nam sie super wiem ze go kocham i on mnie również . Natomiast zaczyna mnie martwic pewna sprawa mianowicie od jakiegoś czasu zaczynam myślec o innych facetach oczywiście starma sie te myśli bardzo szybko ucinać ,nie była bym zdolna do zdrady .Czy czar prysnąl czy poprostu to winna monotonności i chwilowy kryzys .Czy któraś z Was byla w takiej sytuacji poradziłyście sobie. Kochane prosze o pomoc !!!

Gość to normalne
może zacznijcie widywqać się rzadziej przez jais czas. o 2 latach też tak miałąm, a my mieszkaliśmy razem więc byliśmy non stop razem.wyjechałam na 5 dni do rodizców i potem było znowu super.

Gość Urszulek
Wpowadzcie urozmaicenia do waszego zwiazku, wyjedzcie gdzies razem, pobadzcie ze soba- to zbliza,z dala od pracy, stresu dcenicie siebie

Może taka chwilowa rozłaka jest dobra bardziej siebie docenimy i stęsknimy sie za soba . Bardzo mi na nim zalęż bo jest wyjątkowym człowiekiem. Mam 20 lat a to jest mój pierwszy poważny związek i pierwszy partner seksualny . Wielkie dzieki za rade :)