Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka*

dziewictwo a ostry sexs hmm

Polecane posty

Gość aneczka*

Stracilam dziewictwo tydzien temu ( w wieku 22 lat).Bylo bardzo w porzadku, czule...ale chcialam mocniej.Ciagle o tym mysle, ze podobalbymi sie mocny, pasjonujacy seks gdzie On bardzo dominowalby n ade mna.Czy to w ogole normalne powiedziec o tym mu teraz?Zeby sie tak nie 'cackal' ze mna:P.CHce zeby mnie bardzo mocno przelecial, trzymal za dlownie, za wlosy itd....

Gość zbigniew mężatka
dziki, głodny lew zawsze może ci tak zrobić (;

ale Ty niemadra jesteś - jak facet niedoświadczony to Ci moze zrobić krzywdę, a jak doświadczony to tez moze nie mie c wyczucia i coś Ci w cipce uszkodzić. Poza tym sama powinnas wiedziec wiecej i miec trochę doswiadczenia, bo jak Cię tak przerżnie to nawet nie będziesz wiedziala czemu Cię tam boli i czy to norlane.

Gość aneczka*
a ja pytam powaznie, bo nie bardzo podoba mi sie wolny , czuly sex.W myslach wole ostra zabawe , ale jak mu o tym powiem ?Dojdzie do wniosku ze dziwna jestem

Gość zbigniew mężatka
idz do pierwszego lepszego pijanego jozka i powiedz do niego: wez mnieee! i po sprawie.

Gość hej hoooooooop
ja tez powiedzialam chlopakowi o moich fantazjach krotko po swoim pierwszym razie... nie zdziwilo go to a nawet mu sie spodobalo :D a tez wlasnie chcialam ostrzej, marzylo mi sie zeby zwiazal mi rece

Gość hej hoooooooop
przeciez wiadomo ze facet na poczatku jest delikatny, bo nie wie na ile sobie moze pozwolic, ale jesli Ty czujesz sie na silach i chcialabys sprobowac inaczej to nie boj sie jemu tego powiedziec. Jakie bylo zdziwienie mojego chlopaka gdy za drugim razem powiedzialam mu ze chce byc na gorze! a to wynikalo tylko z tego, ze kiedy bylam na dole to bolaly mnie uda o ktore sie obijal.

Gość aneczka*
hej:) wlasnie o tym rozmawialismy czesto, wiem ze on ma takie fantazje.Ale do czasu stracenia dziewictwa ciagle wydawalo mi sie , ze pierwszy raz musi byc bardzo czuly i delikatny.Taki byl i ....wole ostrzej.Chyba mu powiem:)a co tam, juz dziewica nie jestem

Gość aneczka*
dokladnie!!! obijal sie bardziej o mnie, malo czulam a na drugi dzien mialam problem z wchodzeniem po schodach>Sam jest niedoswiadczony, wiec musimy sie siebie 'uczyc'.

Gość aneczka*
kocidelko.....ale dlaczego mnie oceniasz.Stracilam dziewcitwo teraz, dlugo czekalam.Nie wiem jak reaguje moje cialo , wiem tylko co mi sie podoba, nad czym fantazjuje

przepraszam, ja odstaję o innych lasek pod tym względem... i do pewnego czasu nei mialam czasu na randy

Gość ale to nie rozumiem...
to ty chciałaś, żeby podczas rozdziewiczania wlazł w ciebie od tyłku, złapał za włosy, rerżnął jak dziwkę, tak żeby następnego dnai bolały cie pośladki, nie uda i rozmazał sobie twoja krew p pragiu?:o Chyba trudno sie dziwić niedoświadczonemu (ale nawet doświadczonemu) chłopaowi, że jak rozdziewicza kogos, to nie chce go uszkodzić:O Może trzeba sie było pieprzyc z kimś bez miłości, bo niestety czasami trudno kogos kochac i sznowac a w łóku mówić do niego "ssij pręta, suko", bic po tyłu i rżnąc od tyłu trzymając za wykręcone rece:o A powiedz mi, dziewczynko, czy ciebie w ogóle podniecają filmy erotyczne? A najbardziej pewnie sceny ostrego rznięca od tyłu, widok latających cycków i wyrzywionej twarzy jęcząe i rzniętej baby, co?

poza tym po 1 razie to się nie zna jeszcze swoich potrzeb, i skoro chcesz mocniej to mu o tym powiedz, ale jest różnica między mocniej a zerżnąć na maxa.

Gość addddii
powinnas byc HARDANKA, a nie - aneczka

Gość może koleżanka lubi
ostre rżnięcie w dupala i była dziewicą tylko vaginalną:p poros, zeby przyprowadził kolegów i zeby cie zerzneli do krwi we wszystkie dziury, to moze bedzies zaspokojona:o🖐️