duzydom 0 Napisano Listopad 25, 2006 uprawialam petting z chlopakiemm...2 tygodnie pozniej dostalam okres ale mimo to boje sie ze jestem w ciazy....lubie sobie tak wkrecac rozne rzeczy...ne wiem co myslec.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skoro lubisz - to się wkręcaj Napisano Listopad 25, 2006 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fjhfkhhkjhf Napisano Listopad 25, 2006 dziewczyno,a ile Ty masz lat,moze troszke za mloda jestes na te rzeczy skoro nie wiesz w jaki sposob zachodzi sie w ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 ===///// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Listopad 25, 2006 nie ejstes w ciazyyyy nie boj sieeee kobietoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Listopad 25, 2006 nie boj sie nie jestes w ciazy. nie ma sie co martwic. ale jesli chcesz sie uspokoic to kup sobie test ciazowy. ale zapewniam cie ze wyjdzie ze dzidziusia nie bedzie. spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duzydom 0 Napisano Listopad 25, 2006 raz slysze ze ginekolog mowi ze jak kobieta dostala okres normalny 5 czy ilus tam ona ma dniowy to ciazy niema a tu kobiety wypisuja ze okres w ciazy ejst i tak sie boje...nei bede juz tu wlazila bo pses to sie tak boje ze szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 25, 2006 Dziewczyno ile Ty masz lat?Nie wiesz skąd się dzieci biorą ?Uprawiasz tylko peting a tak panikujesz:O? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 wyluzuj!! w ciąże wcale nie tak latwo zajsc jak sie mowi!!! a tymbardziej gdy mialas okres!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duzydom 0 Napisano Listopad 25, 2006 no wiemj nooooo i dlatego was pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Listopad 25, 2006 dlatego nie pytaj bo to cie nie uspokoji tylko zrob sobie test i po sprawie. bedziesz miala pewnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do sniezynki Napisano Listopad 25, 2006 nie badz taka nerwowa! autorka tematu poprosila o rade na ten temat !! i nie powinno interesowac cie ile ma lat i pytac ją skad sie biora dzieci!!!!A tak pozatym jak czytam topicki to pelno tam twoich wypowiedzi i piszac swoje odpowiedzi odczuwam jakbys byla niewiadomo jak doswiadczona w tych kwestiach!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 25, 2006 Mozna odpowiedziec komus raz drugi....ale tutaj pełno takich samych tematów jest...W koło to samo.... Seks to nie zabawa,najpierw niech troszkę poczytają na takie tematy a dopiero potem się biorą za to... Może i nie jestem niewiadomo jak doswiadczona , ale nie zakładam tematów z tak durnymi pytaniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 a moze te" durne osoby" jak je nazwalas nie maja kogo zapytac o nurtujace je pytania!!! i szukaja pomocy wsrod nas forumowiczek!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 mialo byc,, durne pytania" tych osob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 25, 2006 Nikogo nie przezwałam od \"durnych osób\".Napisałam tylko że ja nie zakładam tematów z takimi durnymi pytaniami, a to jest chyba róznica ...najpierw może trzeba nauczyc się czytac ze zrozumieniem a potem naskakiwac na kogos. Tutaj jest już pełno takich tematów w związku z pettingiem więc niepotrzeba wcale zakładać cały czas nowych. Rozumię jeżeli zadała by dziewczyna takie pytanie ale w przypadku jeżeli współzyła by z chłopakiem a nie uprawiała petting ... Dziecko 12letnie chyba wie od czego zachodzi się w ciąże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja rozumieM Napisano Listopad 25, 2006 że mając 19 lat, wiesz jak należy pisać ten wyraz. Pewnie co najmniej 13 lat cie tego uczono, a dalej piszesz rozumiĘ. (To tak odnośnie zakładania po raz tysięczny podobnych tematów) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 25, 2006 Małe przejęzyczenie...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość djghdjgh Napisano Listopad 25, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla sniezynki Napisano Listopad 25, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 =/ te dgjdjdjd czy jak ci tam jakby Cie kto tak straszyl to bys zobaczyla:D ale kiedys sprawdzi sie jeszcze powiedzenie\"jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie\" czekaj tylko na tego Boga...pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a kto kogo straszy Napisano Listopad 25, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a kto kogo straszy Napisano Listopad 25, 2006 czy kwiatuszek to cos zlego? o co chodzi wyjasnisz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 to coo dawalas jej kwiatka bo ma urodziny?? a ja o nich nie wiemm o ja wszystkiego najlepeszego/zenada:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do myka Napisano Listopad 25, 2006 o co chodzi kto kogo straszy??? co???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do myka Napisano Listopad 25, 2006 nie od tak !!!kwiatek to kwiatek aby kolorowo bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 cieszmy sie razme dziewczynaa sie boi robi takei posty a ty se kwiateczki wysylasz zeby kolorowo bylo gratuluje:D oby tak dlaej:D powysylajmy se razem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do myka Napisano Listopad 25, 2006 ty chyba pomylias fakty ja wyslal kwiatka do sniezynki19 a nie do autorki "duzydom"czytaj uwaznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do myka Napisano Listopad 25, 2006 sorry za literowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 i tu ze prafda jestem dobra obywatelką naszego kraju mowie Ci na forum \"PRZEPRASZAM\" nei czytalam uwaznie:D i przyznaje sie do winy:D :):) sory:) ale ja bym ejdnak wolałą ze kazdy kto pisze na tym forum neich jednak odpisuje na te posty sama kiedys je pisalam wiec wiem jak wanze bylo zdanie innych dla mnie :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach