Gość elarwa Napisano Listopad 25, 2006 też miałam takie schizy po pettingu -kiedyś:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duzydom 0 Napisano Listopad 25, 2006 ale nic sie z tego nei narodzilo mam nadzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do myka Napisano Listopad 25, 2006 no widzisz a ja nie potepiam zakladania tych topicow!!! bo rozumiem te dziewczyny!! i chetnie odpowiadam a wiec myka-kwiatek dla ciebie heheheheheheeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 kochana wiecx co sadzisz o tym topiku?? ja sadze ze w ciazy nie jest:) miala okres:) tu ejst wiele dziewczyn ktore czekaja na okres tak sie boja a jak dostaja sa w 7 niebie:) a ona juz miala:*:) wiec nie wiem:):) i kwiatek dla Ciebie:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do myka Napisano Listopad 25, 2006 sadze ze nie jest w ciązy na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do myka Napisano Listopad 25, 2006 tymbardziej ze miala okres!! a widzisz biedna dziewczyna sie naczytala ze w ciąży można miec okres i widzisz teraz sie martwi!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 ja tez!! a jesce taka jedna sprawe mam do Ciebie bo skoro juz sie porozumiewamy to powiedz mi pewna zdziewczyna zrobila tu post o pęcherzu moczowymn tak sie skalad z eto moja znajoma i to dobra znajoma jest chodiz o to ze ona myslała z ejest w ciazy i biła sie bo brzuchu wszedzie tam na dole ja i ta anka co zrobila post stralysmy sie jej pomoc i wiesz z czasem zaczela czesto oddawac mocz i bala sie ze to ciazzaa czy mogla sobie stluc pecherz moczowy przez to co robila i dlatego taq? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do myka Napisano Listopad 25, 2006 wiesz trudno mi jest powiedziec!! moze to zwykle zapalenia pecherza moczowego!! ja kiedys z tego powodu chodzilam do toalety co minute!! a czy to chodenie siusiu zaczelo sie zaraz po tym zdarzeniu!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do myka Napisano Listopad 25, 2006 niech kolezanka lepiej pojdzie na usg!!! bo mogla sobie narobic krzywde i stłuc narządy wewnętrzne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 ehh wiec bylo to tak bila sie i mocz oddawala czesto potem sie nie bila i nic...i ostatanio sie bila znow mocz a potem znow nic...ja mam plan widze ze fajna z Ciebie kobita a ja lubie sie radzic wielu rzeczy bo tez mam wiele schiz moze wymienilabys sie ze mna adresem e-mail jesli chcesz bo neimam o niektorych sorawach z kim pogfadac poprostu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do myka Napisano Listopad 25, 2006 podaj mi swoj nie ma sprawy odpisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do myka Napisano Listopad 25, 2006 albo gg jak wolisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 podam ci maila a jak mis ie naprawi gg to przez maila Ci podam:*:*:* myka4@op.pl moglabys napisac zebym znala twoj adres?:):):*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do myka Napisano Listopad 25, 2006 juz pisze na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 dzieki serdeczne:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do myka Napisano Listopad 25, 2006 dostalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do myka Napisano Listopad 25, 2006 a tak wogole z jakiego wojewodztwa jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Śnieżynka3 19 Napisano Listopad 25, 2006 Dziękuje za kwiatuszka :)Tylko nie wiem komu bo nie było podpisu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 25, 2006 Miało być Śnieżynka 19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 dostalammm ja z malopolski hehe sneizynka sie obudzila ihih:*:*:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do myka Napisano Listopad 25, 2006 nio ja zachodniopomorskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do sniezynka Napisano Listopad 25, 2006 to ja swiecaca gwiazka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 25, 2006 Świecąca gwiazda=> ?A za co kwiatuszka dostałam:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 :*:*:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 a tak poprostu moze dlatego ze na poczatku nawzajem nawrzucalysmy sobie...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 ale nudy dzis na kafe........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 25, 2006 Hehe to ja się odwdzięczam.dla Ciebie:) Niepotrzebna ta mała wymiana zdań była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 hehe ja tu widze zawsze nudy nie tylko dzisss \"bejbeee\" :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 masz racje sniezynko!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 25, 2006 Dziś wyjątkowo spokojnie tutaj.Ale zawsze tak jest w weekendziki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach