Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duzydom

CIĄŻA????//?

Polecane posty

Gość swiecaca gwiazdka
organizm czlowieka jest bardzo skomplikowany i na pewne sprawy nie ma reguły

Gość swiecaca gwiazdka
ale postepowanie twojej kolezanki bylo glupie i nierozsadne a co jesli to bicie nic by nie dalo a płód został by uszkodzony!!!!!!!!!

Gość swiecaca gwiazdka
a moge cie o cos zapytac???? popierasz aborcje???

wiem wiem... ale wiecie no:( npppp terazz to czuje jakbym miala gorączke bo ja wam to wytlumacze...w czwartek mialam okres w tamtym tygodniu i teraz mnie straszbnie glowaa boliii neimam apetytuu ale tak od poczatku neimam bola mnei piersi ale trosq nie sa nabrzmiale nie mdlejeee nie jest mi neidobrze tylko czasamii... i ja ne wiem mam sie bac?

ja to robilam z chlopakiem 2 miesiace temuu jak myslicie byloby jzu cos widac czy cios?? bo u mnie nic......ani sladu boje sie jak cholera

Gość swiecaca gwiazdka
naprawde nie musisz sie niczego bac!!! czasem nie warto czytac niektorych wypowiedzi bo czlowiek wpedzi sie w bledne koło!!! ja tez gdy odkrylam to forum przezywalam kafeteryja ciąże!!! to autosugestia-czlowiek sobie wszystko potrafi wmówic

Gość swiecaca gwiazdka
uwierz mi ze zajscie w ciąże nie jest takie łatwe jak nam sie wydaje!!!

bo np ja jak mam okres to po 1 zawsze mnie boli tak ze placze jak cos po drugie zawsze wymiotujee i wsysko co najgorsze i teraz przez te ostyatnie 2 miesiace tak smao bylo z emnei strasnie bolalo ze wymiotowlaam..ehh ne wiem sama boje sie tym golem glowym dzisiejszym i trosq wczorajszyma el zaczela mnei bolec odkad dowiedzialam sie o miesiaczce podczas ciazy

Gość swiecaca gwiazdka
ale jesli mowisz ze po tamtym zdarzeniu mialas miesiaczke to nie martw sie!!!!!!!!!!!!!!

mialam mialam i to taka sama jak zwykle obfita bolącą i pelno wymiotow....np moja kolezanka ostatnio uprawiala petting z chlopakiem zwierzala mi sie ze spermy nie bylo ani nic ale boi sie ze gdzies paluchy wewalił i boi sie z ejest w ciazy a ja nei wiem tego z profilaktycznego puntku widzenia wiec nie wiem co mam jej powiedziec

Gość swiecaca gwiazdka
dokładnie zaczelas sobie wmawiać objawy!!!!! ja tez to przerabialam!!! a powiem ci jeszcze jedno bedac w ciazy-objaw chodzenia czesto do toalety_siusiu- wystepuje pozniej gdy dziecko jest juz wieksze i uciska pecherz

bo ta agnieszka ktora sie tak bila to jej nci nei bylo widac na brzuszku ani nic czyli chocdzenie do lazienki to moglo byc spowodowane tym ze stukla sobie pecherz a nie ze ciaza?? musze jej to powiedziec:/

Gość swiecaca gwiazdka
hmmmmm... roznie to bywa przy pettingu należy uważac !!! bo istnieje mozliwosc przeniesienia nasienia do pochwy kobiety przy pieszczotach

Gość swiecaca gwiazdka
nie ze stłukła- tylko to mogło byc spowodowane zapaleniem pecherza moczowego!!! ja mam czesto przeziebiony i latam do toalety co minutke

Gość swiecaca gwiazdka
pamietaj ze u faceta przy podnieceniu wydobywa sie taki płyn nazywa sie chyba ejakulacyjny i w nim tez moga znajdowac sie plemniki!!!! z tego co wiem to plemniki gina w srodowsku suchym

wiem wiem ze mogą ale seksuolog stwierdzil z ejak sie natychmiatsowo nie wprowadzi tego plynu do pochwy to one giną...a raczej mozliwosci neima zeby szybko to wprowadzic..

Gość swiecaca gwiazdka
no nie wiem !!! nie chce tu pisac bajek ale moze rzeczywiscie to bicie spowodowalo taki skutek jak czeste oddawanie moczu!! moze sobie cos tam uszkodzila

Gość swiecaca gwiazdka
az takiej wiedzy nie posiadam ale male prawdopodobienstwo ciąży-chyba ze ktos mialby pecha

Gość swiecaca gwiazdka
nawzajem papatki milej nocki

Gość swiecaca gwiazdka
:)

Gość AsiazTorunia
cześć dziewczyny za tydzień mam dostac okres, ale nie wiem czy dostanę :( kochałam sie z moim chłopakiem w dni płodne, bez zabezpieczenia, stosunek prerywany, nie skończył we mnie, ale przecieżprawdopodobieństwo jest

Hej myka 👄dla Ciebie:) Tak myka ma rację w ciąże wcale nie jest tak łatwo zajść.Mimo że prawdopodobienstwio jakies tam istnieje narazie się nie denerwuj,poczekaj aż pojawi się okres(pamiętaj że stres może wpłynąć na opoznienie miesiączki,dlatego staraj sie narazie nie denerwowac:)

śnieżynka czesc bejbii:*:* dobrze ze jestes:D moglabys mi pwoiedziec czy jak w sobote tamtego tygodnia dostalam okresss a teraz w niedziele mnie strasznei glofka boli,mam podwyzszona temperature,trosq niedobrze mi i wydobywa mi sie jkis plyn z pochwy czy to mozliwe ze to sa dni plodne nieplodne czy jakie tamn???

z piersiami mi sie nci nei zdieje wczoraj trosq bolaly ale ani nei sa nabrzmiale ani teraz ne bolą tylko ta glowaa czuje ze mam podwyzszona temperature