Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duzydom

CIĄŻA????//?

Polecane posty

Mykus nic nie bój wszystko jest wporządku ...napewno nie jestes w ciąży,miałas normalny obfity, bolący okres.Jak ja gadałam z moim ginem na ten temat to powiedział że rzadko występują miesiączki podczas ciąży a jak już są, to są one bardzo małe i niebolesne(bardziej przypominające krwawienie niż okres).Słonce nie denerwuj się tak,napewno w ciązy nie jestes🌼dla Ciebie A jak tak bardzo Cię to martwi to zrób sobie test ....ale ja daje sobie rękę uciąć że wyjdzie negatywny.

hehe nei wiem jak pyatlam jedna kolezanke to mi mowi ze pefnie moje dni ploden sie zcazely bo przy dniach temperatura sie podnosii i mozee ja ne wiemmm a wsyskie objawy ktore teraz mam zaczely sie jak przeczytalam ze miesiaczka w czasie ciazy wystepuje i sie wszystko zaczely czy to mozliwe zebym sobie tak wkrecila?? ale dziekuje ze jestes śneizynkoo buski:*:*

Bardzo to jest możliwe.Uwierz że wiele dziewczyn po przeczytaniu tego forum tak sobie wkręca. Ja teraz biorę tabletki więc mam głowę spokojną,ale pamiętam że też jakoś tak sobie wkręcałam po przeczytaniu jakiegoś tematu tutaj(jeszcze przed braniem tabletek).To wydawało mi się wtedy że jestem już w ciąży na 100%,wszystkie objawy miałam:P I miałam wtedy jeszcze sytuację gorszą o tyle że nam gumka pękła:)Ale w ciąży nie byłam ....

jak to dobrze ze sa jeszcze osoby na tym forum z ktorymi mozna naprafde pogadac ok nsneizynko ja musze isc bede potem tu na tym samym poscie:*:*:* do potem milego dnia:):*:*

Gość swiecaca gwiazdka
do sniezynki i myki!!-widze ze juz sie udzielalyscie na forum!! ja bede pozniej to sobie pogadamy milego dnia a dla Was kwiatuszek🌼

Gość kita1982
mam dosc nietypowe pytanie.....skonczylam brac tabletki tydzien temu......wczoraj kochalam sie ze swoim facetemz gumka ale chwilke przed stosunkiem zeslizgnela mu sie....to bylo nie odpowiedzialne bo prez ok 4 sekundy byl we mnie bez prezerwatywy..........to byl 10 dzien cyklu.......teraz zastanawiam sie czy nie wziasc postinoru.........a moze pop tabletkach moja owulacja nie zdazyla sie unormowac...prosze o pilna odpowiedz

Gość swicacaca gwiazdka
trudno mi cos ci poradzic!! zawsze istnieje to ''ryzyko"

Gość swicacaca gwiazdka
tymbardziej ze bralas tabletki i cykl na pewno jest rozregulowany trudno stwierdzic dni plodne czy nieplodne

Gość kita1982
a co bys zrobila na moim miejscu??????strasznie sie boje :( wlasnie minela 24 godzina od stosunku mam jescze 2 dni co zrobic????wziasc postinor???? problem jest w tym ze poprzedniego cylku tez go wzielm bo mialm wpadke z tabsami :(

Gość swiecaca gwiazdka
co bym zrobila na twoim miejscu??? nie bylam w takiej sytuacji bo biore tabletki anty!! sam nie wiem co ci powiedziec-wydaje mi sie ze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze bylo nikłe ale zawsze jest a truc sie postinorem no nie wiem.... decyzja nalezy co ciebie -- ja bym chyba nie brala postinoru

Gość kita1982
ja jestem bo caly czas martwie sie moja wpadka:(nie wiem co zrobic pewnie wezme ten postinor:(ale czy pomoze????mam wielkie obawy :(

Kita nie wiem co bym zrobila na Twoim miejscu:(....ale postinoru bym chyba nie wzięła.Ale to jest oczywiście Twoja decyzja i Twoje życie:) Trzymaj się

Gość kita1982
czekam wlasnie na chlopaka az przywiezie mi te leki ......... i wezme je napewno nie moge zajsc w ciaze mam 18 lat i plany na przyszlosc chce studiowac medycyne :( wiuem ze to nie moralne ale usunelabym te dziecko wczesniej czy pozniej :,(sama sobie sie dziwe :(

Oj ja czegoś takiego nie popieram mimo tego że jestem też młoda w życiu bym dzidzi nie usunęła.W koncu decydując sie na seks trzeba się liczyc z konsekwencjami.Żadne zabezpieczenie nie daje nam pewności 100%

Gość aniulaan
A co to jest ten postinor?? I kiedy się go zażywa - po stosunku jak się jest niepewnym czy jak jest się już w ciąży??