Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 a na antykoncepcji to wogoleeeeee nudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 nie ma goracych tematow ale zauwazylam ze jak tylkoo pojawi sie haslo np. aborcja to nagle tyle osob ze...hohoh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 25, 2006 Słonce chciałam jeszcze wrócic na chwilkę do tego co powiedziałas:\"Że odczuwasz że niewiadomo jak bardzo w tych kwestiach doświadczona jestem\"...Nie jestem niewiadomo jak doświadczona ale jeżeli tylko znam odpowiedz na jakies pytanie zawsze staram się pomóc coś doradzić...Niepotrzebnie się zdenerwowałam dzis i tak odpisałam dziewczynie ale jak się widzi ten sam temat po raz kolejny to aż.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 rozumiem sniezynko-ja tez niepotrzebnie sie unioslam poprostu szkoda mi sie zrobilo tej dziewczyny!! i tez sie zdenerwowalam ale bylo minelo!! ja tez zawsze staram sie odpowiedziec jesli cos wiem na dany temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 a sama nie wiem czemu tak napisalam-wcale tak nie mysle- ale nie chcialam Cię urazić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 25, 2006 Sprawa zamknięta.Było minęło :) Kurczę naprawde nudy dziś tutaj.Świecąca gwiazdko a może opowiedz coś o sobie to poznamy się troszkę bliżej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 my o tym wiemyy no ale ta dziewczyna naprafde chciala pomoc i chciala zebys jej odpisala co o tym myslisz:* ja ja rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 25, 2006 No wiem myka:( Głupio postąpiłam ...miałam dzis zły dzien i jeszcze jak zobaczyłam kolejny taki temat to poprostu mi nerwy puściły :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 a wiec asia woj. zachodniopomorskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 21 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 a Ty sniezynko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 czuje sie odrzucona przez was ;((((((((((((( buuuuuuuuuuuu :D zartujeee :D:D:DD: busiaki:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 25, 2006 A ja Justyna woj.łódzkie 19lat. Jestes Asiu z kims?JMam chłopaka już od 4lat jak narazie jestem z nim szczęśliwa i mam nadzieje że juz tak zostanie.A co Asiu studiujesz? Myka Ty również opowiadaj o sobie nam tutaj:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 a ty myka!!!! moze cos napiszesz o sobie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 ja tez mam chlopaka i tez od 4 lat i jestem szczesliwa studiuje pedagogike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 no myka!!!! ucieklas???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 Monika 19 latt :):) hmm niemam chlopaka rzucil mnie dla innej....uroki zycia.... hmm ogolnie nie lubie sie smutac strasznie lubie rozmawiac z ludzmi dodawac im otuchy dlatego tak zachecam wsyskich zeby ejdnak odpisywali na te posciki tych dziewczyn: naprawde je rozumiem sama ostatnio sie balammmmm chlopak zostawil mnie jak tylko dowiedzial sie o tym ze moge byc \"pseudo\" w ciazy i poszedl do innej a nie byla tzn dostalam okres wsysko jest jak narazie ok ale wiesz tez sie troche przestaraszylam jak ta dziewczyna napisala ze w ciazy okres moze byc bo tego nie wiedzialam ale ginekolog mowi z ejak ma sie okres 5 dni i wsysko jest ok to w ciazy sie nie jest nei wiem komu za bardzo wierzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 rozumiem!!!!i przykro mi...ale takie życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 25, 2006 Myka współczuje.To niezły z niego dupek że zostawił Cię w takiej sytuacji:(Ja często rozmawiam z moim chłopakiem na ten temat ...ale on mi zawsze mówi że nigdy by mnie w takim przypadku nie zostawił samej. A co do tego okresiku to faktycznie przez 3pierwsze miesiące może być ale wtedy to krwawienie jest bardzo małe...bardziej plamienie niż krwawienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 snieżynko a co na dzien porabiasz??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 moja mam bedac ze mna w ciąży miala do 4 miesiaca okres i nie bylo to plamienie -tak mi mowila ale kazdy orgaznizm jest inny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 no to mnie pocieszylyscie:(:(:( ja mialam do tej pory normalne obfite okresyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 25, 2006 No własnie każdy organizm jest inny. Dziewczyny ja na chwilkę uciekam.Będę za 30min. spowrotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 Moniko!! Justyno jakie jestescie znaki zodiaku??? bo ja strzelec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 oki papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 25, 2006 Myka nie jesteś napewno w ciąży.Jeżeli masz obfite miesiączki.Głowa do górydla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 25, 2006 Ja jestem Lew:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 ostatni raz tak balam sie pare lat temu jak uprawialam petting z chlopakiem chociaz wytrysku nei bylo to balam sie ze jestem w ciazy =//// :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 Monika ty sie nie martw jak bedziesz teraz miala jakis problem zawsze mozesz napisac na maila a ja ci zawsze odpowiem.Wiesz ja tez kiedys mialam rozne schizy biorac tabletki juz 4 rok nie dostalam okresu w 7 dniowej przerwie mialam bolace piersi nudnosci itp. ale w ciazy nie bylam co sie okazalo to bylo spowodowane stesem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 moja kolezanka poronila bo sama tego chcialaaa jaka miala dziecko to wlasnei sie bilaaa ale to nei ta o ktorej tu wczesniej pisalam....i dziecka niema... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach