Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemki

Jakie zabiegi w SPA?

Polecane posty

Gość zemki

Mam zamiar na urodziny zasponsorowac pobyt w SPA ale nie mam pojęcia jakie zabiegi wybrać? Moja dziewczyna ma 22 lata i osobą szczupła (50kg 165cm). Poniżej napisałem dostępne opcje. CIAŁO 1.Zabiegi wyszczuplające: -CONTOURING PACK (całe ciało) -LIQIUD PACK (całe ciało od stóp po ramiona) 2.Zabiegi odtoksyczniające i anty-celluite: -FIRMING PACK (zabieg ujędrniający) -MARINE SACHETES (zab Body Warp z glinkami) -BODY MODELING MASK (zab antycelluite) 3. Zabieg o potrójnym działaniu: - 3-ACTION PACK reminalizacja, wyszczuplanie , pojędrnianie 4. Zabieg wzmacniający, poprawiający kondycje: OLIGOGEL 5. Zabiegi ujędrniające piersi -MODELING MARINE MASK FOR BUST -FIRMING PACK FOR BUST TWARZ 1.Zab. przeciwzamarszczkowy anti-age 2.zab. liftingujacy algolift visage 3. zab łagodzący- skóra wrażliwa, alergiczna, naczynka 4.zab dotleniający- każdy rodzaj skóry 5. zab. nawilżający - każdy rodzaj skóry 6. zab odżywczy 7. zab oczyszczający 8. zab likwidujący worki i cienie pod oczami 9. zab przeciwzmarszczkowy po oczy Masaż (30min) Masaż anty-cellulite masaż relaksacyjny (gorące kamienie) Masaz zdrowotny Masaż kosmetyczny

Gość jeśli odpadaja
a może niech sobie sama wybierze jakie zabiegi by chciała, myślę że jak pójdzie do salonu i powie że chce sie zmieścić w określonej cenie i co jej proponują ( widząc osobę łatwiej będzie pracownikom coś doradzić) to sama najlepiej zdecyduje które spośród propozycji są najfajniejsze dla niej . Poza tym może będzie chciała za niewielką dopłatą ( nawet nie mówiąc Tobie ;) ) wziąć coś ponad cenę bo uzna że warto dopłacić. Czasami warto zostawić jakis margines swobody, żeby super prezent ( a za taki uważam Twój pomysł) nie przemienił się w rozczarowanie. Pozdrawiam napisz gdzie znalazłeś ten gabinet.

Gość zemki
Gabinet jest w Brzegu woj. opolskie. Byłem dzisiaj we Wrocławiu w podobnym gabinecie i tam mają o wiele więcej zabiegów ale też za większe pieniądze. 300zł jednak w zupełności wystarczą. Jak chcesz to mogę podać ceny wyżej napisanych zabiegów tylko podaj jakie.

Gość zemki
W tym SPA we Wrocławiu mają dużo zabiegów z Borowiną. Na co dokładnie ona pomaga?

Gość jeśli odpadaja
z tego co wiem borowina pomaga w usuwaniu toksyn a więc działa ogólnie ujędrniająco, przeciwcelulitowo ( w zpobieganiu bardzo dobra nie tylko w zwalczaniu) oczyszczająco.

Gość panetan
Nie wiem o jaką okolicę chodzi, ale jeśli Wawy, to Beauty Center w Józefowie, pod miastem. Miałam tam kilka zabiegów - pracują na bardzo dobry produktach. Peeling z jojoby całkiem odmienił mi skórę, zrobiła się zdrowsza i ładniejsza. Kolejna kwestia to fakt, że przy wsparciu kosmetyków HB, nawet samodzielne działanie przyniosło diametralne zmiany.