Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka1234

dziwny zapach

Polecane posty

Gość izka1234

Kobiki .. wiem że taki temat już był ale nie znalazłam go więc zapytam sie jeszcze raz ... Przed chwwilką sie kąpałam ...dotkłam ręką tamtego miejsca czy tak jak w inne dni po umyciu śmierdzi .. i znów od czego ?? Pytam sie bo po umyciu powinnam być świeżuteńka ...a nie coś takiego ... niewiem może to przez tabletki anty które biore no niewiem pomóżcie bo czuje sie niekomfortowo ..

Gość hm hmmm
nie masz co robic tylko sie wachac? wez wyluzuj... jak cie nic nie swedzi i nie masz uplawow to jest ok.. a jak uwazasz ze nie to idz do ginekologa niech cie powacha :D

Gość ulibuli
może masz upławy

Iza a masz może także upławy które Cię niepokoją...bo najprawdopodobniej nabawiłas sie jakiejs infekcji.Najlepiej pójdz do gina przebada Cię i przepisze jakies globulki. A może szczypie lub swędzi Cię tez w tych okolicach?

Gość izka1234
hm hmm nie że sie wącham .. ale... poprstu chciałam spr... eh... dobra ... nie nie mam upławów

Gość izka1234
Sniezynko nic mnie nie piecze nic mnie nie swęddzi własnie za 5 dni skończe opakowaniie Harmonetu to moje 4 opakowanie .. i martwię sie troszkę .. poprstu czuje sie źle ...

Często przy braniu tabletek można nabawić się jakiejś infekcji.Najlepiej przy najbliższej wizycie u gina powiedz mu o tym. Nie martw się to napewno nic strasznego:) 👄

Gość izka1234
śniezynko a jak są upławy ?? to jest dziwny zapach tak?

Tzn jeżeli ma się jakies zapalenie wtedy upławy czasami mogą mieć jakis specyficzny zapach.Chociaz nie zawsze ...u mnie nic się nie działo a kiedy poszłam się przebadac moja gin stwierdziła że moje upławy jej się troszkę nie podobaja ,przepisala mi globulki i chyba juz wszytsko wporządku jest:)