Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra-wawa.....

ON OGLĄDA SIĘ ZA INNYMI PRZY MNIE!!!!!!TO BOLI!!!

Polecane posty

Gość Sandra-wawa.....
Hehe, teraz sie nei wymiguj, sama to napisalas, ale ja czasem tez sobie pierdne, jak jestem z moim serduszkiem ... on mi podklada ogien i wtedy jest boom :)

yhy jasne,juz sobie zastrzeglam nick!!! i nikt nie bedzie sie pode mnie podszywal:/

Gość Sandra-wawa..........
Na mój nik też ktoś się wpieprzył ale ludzie !!!!!!! Nawet pogadać nie mozna:(

Gość Sandra-wawa..........
A jak się to robi?

tak wlasnie sadzilam,ze ktos sie pod Ciebie tez podszyl:/ albo sie podszywaja albo prowokacje robia..............widac,ze siedza tlyko przed kompami i sie nudza ............... na dodatek maja sprany mozg.Penwie nie maja nikogo w realu wiec tutaj \"bawia\" sie!!! smiechu warte haha

Sandra-wawa..... - wejdz na PREFERENCJE tam wszystko pisze co 3eba robic dalej :)

[ kwiatek ] [ serce ] [ kiss ] [ cool ] [ papa] : D : ) : P : O : ( i nie rob przerw tlyko od razu pisz,sa jeszcze inne ale nie pamietam komend:/

yy to chyba tez w preferencjach, nie pamietam dokladnie...........bo ja ten nick mam od dawna a czesto na tymczasach wypowiadam sie bo ten stosuje tlyko na 1 topicu na ktorym jetem juz bardzo dluuugo............no i chyba tearz tutaj tez bede czesto lukala:) dobra kobieto ja ide bo jestem umowiona z moim menem:) buzka😘 i do zaklikania.Mam nadz,ze bedziesz tu lukala czasem:) milego wieczorQu zycze papayki bejbe;)

Gość ona ja
pozdrawiam wszystkich...skoro oglada sie za inna to mu cos w Tobie brak ,po prostu nie kocha Cie pelnym uczuciem.Facet ktory kocha kobiete nie zwroci na inna uwagi a tym bardziej gdy idziecie razem,moim zdaniem to znaczy ze lekcewazy Cie

Gość henk1
Jak facet sié gapi lub zerka na inne w twojej obecnosci to sié ciesz bo to znaczy,ze jest zdrowy a ty kontroluj jego i swoje uczucia a wszystko bédzie oky,

Sandra witam:D ja juz wrocilam,nie poszlismy dzis na andrezjkowa impreze bo...........po prostu:D eh ......... mowilam dzis menowi swojemu o naszej rozmowie i ten sie zasmial hehehe, stwierdzil,ze nigdy niepatrzyl sie za laskami tylko za, tak jak wczesniej pisalysmy, fajnymi ciuchami ,ktore nosili faceci buhahaha ........ no fakt to oznacza,ze jest zdrowy ale wszystko ma swoje granice........dobrze,ze ,oj juz TEGO nie robi :D przynajmniej jak idziemy razem;) milej nocki zycze :D

Gość UT9O358MB0S3894
CO ZROBIC ZEBY INNI OGLADALI SIE ZA MNA???

Gość UT9O358MB0S3894

Gość UT9O358MB0S3894
🌼

Gość UT9O358MB0S3894
bo mam ten sam problem co autorka topiku, ichyba zeby inni sie ogladali to jedyne wyjscie , tylko CO na lezy robic? nie jestem z takich za którymi faceci sie ogladaja, ale nie jestem tez brzydka. zmienic styl ubierania sie?zachowania???

Gość juwoaiueaoqnei
odświeżam!!

Gość fasdfasdf
ja kiedys jak on sie bezczelnie obejrzal za jakas mowilam mu prosto - fajna? idz do niej zagadaj, wyglada na to ze jest sama, no wez idz, moze sie z Toba umowi....a potem :co tchorzysz? jakby poszedl, ja bym poszla w swoja strone i koniec zwiazku :) faceci od razu wymiekali po takich tekstach, w sumie to ich sprowadza troche na ziemie, skoro im sie podoba niech ida w pizdu i sie zaczna za nia uganiac i tak by dostali kosza ha ha!

Gość mamusia 536
ja wlasnie zrobilam mojemu facetowi wojne przez te laski jestem zazdrosna jak cholera!!!!a on mi mowie ze wszystkie laski sa brzydkie i ze tylko mniek ocha jak mnie denerwuje takie klamstwo!