Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra-wawa.....

ON OGLĄDA SIĘ ZA INNYMI PRZY MNIE!!!!!!TO BOLI!!!

Polecane posty

Gość Sandra-wawa.....

Czy spotkało was coś podobnego? Dlaczego oni tak robią a później ich ta głupia gtka I TAK TO CIEBIE KOCHAM!!! Jak kocha BARDZO TO NIE WIODZI INNYCH!!!! I czemu to przy mnie robi????? Nie może się powstrzymać???????

Gość mały hefalumpik
sandro u nich to normalne. nie przejmuj sie. faceci to wzrokowcy. oni musza sie patrzec na inne panienki aby zyc ale co nie oznacza ze cie nie kocha. nie przejmuj sie. pokaz mu ze wcale cie to nie rusza a sam przestanie to robic :) to działa ;)

Gość Sandra-wawa.....
Ja już siły nie mam. Wiem że faceci to wzrokowcy!!!! Ale to boli!!!

Gość mały hefalumpik
boli nie boli ale nie daj po sobie tego poznac, wiem ze latwo mi mowic ale taka jest prawda :) jak zobacz ze cie to nie rusza przestanie zobaczysz :)

Gość Sandra-wawa.....
Tylko że ja z nim jestem 5 lat i nie widze zmian żeby nie patrzył!!!!!!!!

Gość Amant Wszech Forów
Nie każdy facet jest takim prostakiem jak Twój, znajdź sobie takiego, który będzie wiedział jak dawać poczucie stabilności i bezpieczeństwa własnej wybrance.

Gość mały hefalumpik
no to ja nie wiem. ale on przeciez jest z toba a nie z innymi wiec sie nie martw

Gość Sandra-wawa.....
Ze mną czy koło mnie nie POWINIEN!!!! I jeszcze beszczelnie mówi że taka kurtka mu sie tam podobała!!!!!! A ta kurtka to ta laska!!!

Gość totalnie rozpieprzona
Ty jakaś histeryczka jesteś. :O Ciesz się, że chłopa interesują nowe trendy w branży odzieżowej, a nie łzy lejesz sowicie okraszając je wykrzyknikami. :O

Gość Sandra-wawa.....
.......

Gość 23-latka
Sandra-wawa..... - ja tak samo mialam ale go oduczylam i juz nie gapi sie przy mnie na innych (czyt,inne). Ha ha mnie tez sie tlumaczyl,ze spodobaly mu sie spodnie,buty ,bluza badz co innego co ktos nosil na sobie hahaha,Kiedys dostal delikatnie do zrozumienia przeze mnie na ulicy hahaha ale sie smialam a on az caly czerwony sie zrobil...........doskonale wie na co mnie stac ;) hehe

Gość Sandra-wawa.....
A ja nie mogę go odłuczyć:(

Gość 23-latka
Sandra-wawa..... - a za Toba nie ogladaja sie faceci?? Nie wierze w to!!! 3eba tak zrobic aby Twoj men byl zazdrosny,ze za Toba faceci sie obracaja :)

Gość Sandra-wawa.....
Robiłam już wiele ale jego to nie rusza!!!!!!!

Gość Amant Wszech Forów
Sandra to zamiast łuku daj mu procę.

Gość 23-latka
Moze powinnas w ogole nie reagowac na to co robi?? po prostu odposc az On to zauwazy i bedzie sie zastanawial co jest grane..............to czesto skutkuje:D

Gość Sandra-wawa.....
Na 10 5 nie zauwazam:)

Gość 23-latka
aaa to juz cos ;)

Gość Sandra-wawa.....
No staram się:P

Gość enterek
mój mąż też tam czasem patrzy na jakieś kobitki, ale mi to nie przeszkadza :) ja mam swoją na to metodę :D jak widze że idzie jakaś laska to sama mówię do niego "zobacz jaka ładna dziewczyna, fajne ma włosy albo coś tam" :) zazwyczaj słysze w odpowiedzi " czy ja wiem, taka sobie" :D mnie nie rusza takie coś, przezylismy ze sobą kilka lat i akurat dla mnie to jest najmniejszy powód do zmartwień i boleści :)

Gość Sandra-wawa.....
Też mu czasem tak gadam żeby mnie nie przescigł

Gość 23-latka
eee ja wychpdze z takiego zalozenia.skoro on sie oglada to ja tez bede sie opgladac za innymi.Czasem tak postepowalam to moj men juz z oburzniem do mnie " a za kim tak sie ogladasz? jeszcze pod samochow wpasniesz" hahaha :) zreszta .......... faceci juz tacy sa,to 3eba przyznac a nas to czesto boli pomimo iz oni z tego sobie sprawy nie zdaja:(

Gość anitkaaa
moj chlopak ani przy mnie ani sam ani z kolegami sie nie oglada wiec na Twoim miejscu sandra bym go zostawila bo ja bym tego nie zniosla.musze miec pewnosc ze jemu podobam sie tylko ja..

Gość Sandra-wawa.....
Właśnie sprawy sobie z tego nie zdają!!!!!!! Ja też się oglądam za innemi ale nie że mi się podobają ale zeby jego wkurzyc ze sie wczesniej poatrzył na inna dupe!!!!

Gość 23-latka
Sandra no no rozumiem Cie w 100000 %.............ale moj juz sie nie oglada a jak przechodzi jakas ladna laska to patrze sie na niego katem oka czy spoglada na nia czy nie..............np,.jak jestesmy w lokalu to ja specjalnie flirtuje z innymi ale tylko wzrokiem,zeby widzial,ze na innych spogladam,chociaz czesto to sie nie odbywa ale od czasu do czasu nie zaszkodzi:D Ucze sie tego od niego hahahaha

Gość Sandra-wawa.....
:) no nieźle

Gość 23-latka
no a jak .Pamietam,ze w ciagu ostataniego miecha bo tyle jest w Polsce bo wczesniej byl 2 miechy za granica to jak bylismy w lokalu to On twierdzil,ze inni sie na mnie patrza i chcial 4 razy kogos pobic za to!!!! no normalnie to jest nie normalne bo ja tego nie zauwazylam bo akurat nie patrzylam sie na nikogo oprocz mego serca..............eh ta zazdrosc:/

Gość 23-latka
Ale jak wspolnie pierdzimy sobie podczas naszych wojazy to wtedy sie za zadna nie oglada :classic_cool:

Gość 23-latkaa
aa ktos sie podszyl pode mnie!!!! z tym pierdzeniam haha kuFFa co za ludzie tutaj sa:/

Gość 23-latkaa
.... i na dodatek juz sobie zastrzegl moj nick bo nie moge wejsc na nirgo:/