Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pączuś

pączki łączmy się

Polecane posty

Gość przytulka
fasolek gratuluje!!!!! kurde gdziescie sie mi podzialy?? he?

tuuutaj jesteśmy. no cóż nie będę komentować moich wyników w trzymaniu się zasad jedzenia. mam mały kryzys, ale chyba powoli wracam do normy. idą święta.. jaki słyszę kolendy to ciepło się na sercu robi :) trzymajcie sie

Jej..widzę, że komplet sukcesów panuje:) Gratuluję wszystkim straconych kg. tak trzymać:):) Ja troszeczkę zaszalałam z kuzynką..ale ostatecznie ani nie schudłam przez ten czas, ani nie przytyłam, więc jest okey:) a teraz zabieram się z powrotem ostro za siebie! Nawet powstrzymałam się przed zjedzeniem słodyczy, które znalazłam pod poduszką:D Mam pytanie, wybielała któraś z Was może sobie ząbki w domku? Nie mam kasy na zabieg dentystyczny, a zastanawiam się nad kupnem żelu Biała Perła do wybielania ząbków.. Wesołych Mikołajek..😘 🌼

Gość przytulka
kurwa seria napadow i jest poltora kilo w gore.okresie moj gdzie jestes?

Przytulka, widzę, że u Ciebie tak jak u mnie..=/ Wczoraj ostatecznie obżarłam się na noc słodyczami, a dziś to już jedno wielkie wpieprzanie wszystkiego w zasięgu wzroku...I co? Znów mam sobie powiedzieć, że od jutra..? No to od jutra..!

Jak na razie dietka super..ale jest dopiero 12.00.;) Za to kupiłam sobie śliczną bluzeczkę na sylwestra, na ramiączkach z lekko odkrytym brzuchem. Może to mnie umotywuje?

Jak myślicie?Wytrzymałam wczoraj? Pewnie, że nie...! Dupa ze mnie..zastanawiam się czy sobie nie odpuścić i pogodzić się ze swoją oponą na brzuchu....

Gość przytulka
nie!!!! nie odpuszczac juz sie pozbieralam i ty tez musisz

Dobra, od jutra znów \"Wielki start\"... Zobaczymy jak będzie..oby dobrze, bo już moje Kochanie ma dość moich jęków, że jestem grubą świnią...

Gość przytulka
bedzie dobrze dzis juz 800 ale i tak dosc

Mi też nawet nieźle dziś poszło...Może nie był to idealny dietetyczny dzień, ale przynajmniej w końcu nie obżerałam się jak smok..a do tego Kochanie postanowiło ćwiczyć ze mną i w ogóle mnie wspierać w moim dietkowaniu, co jest dużym postępem, bo zawsze godzinami tłumaczył mi, że jestem śliczna i nie muszę się katować dietami...akurat..ale za wychudłą blondyną z wielkim biustem to się obejrzał... A tak do tematu, to czy podczas odchudzania zmalały Wam piersi, bo ja nie mam zbyt wielkich gabarytów i bardzo nie chciałabym, żeby były jeszcze mniejsze...

Gość przytulka
bardzo maleja...

:(:( To chyba będę sobie biustonosz watą wypychać.... Wczoraj kłótnia z chłopakiem i kolejny atak obżarstwa..:(

Jak na razie dwa dni trzymam się dzielnie:D Jeszcze tylko od jutra dorzucę sobie ścisły plan ćwiczeń i będzie ekstra:) W ogóle chyba wszyscy już pozapominali o forum..a może poprostu schudli, więc już tu nie zaglądają...

Gość przytulka
schudlam 5 kilo jeszce 5 i bede wazyla 50 kilo:)) juz mi koseczki biodrowe widac.mam 168 cm dla przypomnienia:) musi isc dzis sie najadlam ale to nic 15 dopiero:)

Wow Przytulka...:) Super🌼 Tak trzymać:D:D A jaką dietkę stosujesz?I jakie ćwiczenia? Ja mam 167 teraz ważę 52 kg, i chce jeszcze troszkę zejść...

Gość przytulka
ok 800 -1000 ale po 16 nie jem i staram sie nie jesc slodyczy. kurde i wymiotuje czasem nie cwicze

Od dzisiaj tak jak Ty pochłaniam dziennie 800 kcal i nie jem po 16.00..Mam nadzieję, że to coś da...do tego dorzucę jakieś ćwiczonka..Oczywiście żadnego wymiotowania... Pisz jak dalsze efekty..:)

Gość przytulka
kurde nie wiem ile waze ale jak na rzie idzie mi dobrze.chyba juz 5 kilo poszlo.dzis zmiescilam sie w spodnie ktore nosilam 3 lata temu:PP wszyscy mowia zem duzo schudla uwielbiam sluchac takich rzeczy.co u was?

Gość FaSoLeK
cos mi sie pokrecilo i pustostan wyszedl.ja w pierwszym tygodniu schudlam 4kg,a w drugim choc mniej jadlam przytylam 1kg.cosik nie tak.teraz 3 tydzien.w poniedzialek sie okaze.weider non-stop ze mna.buziaki dla Was :)

Przytulka, Fasolek..🌼 Gratuluję sukcesów:):) U mnie też pozytywnie:D tzn. od dziś przeprowadzam głodóweczkę..:D Obym wytrwała..I Wam też wytrwałości życzę:) P.s. Przytulka masz rację, nie ma to jak komplementy:P