Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiul16

Pomocy

Polecane posty

Gość Kasiul16

Na forum o pewnym zespole, poznałam pewną dziewczynę. Później, kiedy zgadałyśmy się na gadu, okazało się, że znajoma mojej kumpeli, zna tą dziewczynę, ale że nie za bardzo się lubią, nie utrzymują ze sobą kontaktów. Później podałam jej swój numer telefonu, aż w końcu zaczęłyśmy pisać do siebie listy, wysyłać pocztówki i paczki. Bardzo jej ufam, znamy się już ponad rok i ciągle jesteśmy nierozłączne. Zna wszystkie moje sekrety, i wogóle traktujemy się jak najlepsze kumpele. Problem w tym, że ona mieszka na drugim końcu Polski(Szczcin-Lublin)i zaprosiła mnie do siebie na ferie. Tzn to nie jest problem, obie bardzo się cieszymy, rozmawiałam już z jej mamą, wszystko jest super i ok, moi rodzice też się zgodzili, ale boję się, że jeżeli dowiedzą się, że poznałam ją przez internet, to mogą nas rozdzielić:(...

to nie mów,ze przez internet, przecież możesz zawsze powiedzieć, że to koleżanka która poznałaś na wakacjach, że to kuzynka Twojej przyjaciółki i się znacie, cokolwiel

Gość kasiul16
A ojciec ponadto sam chociażby dzisiaj zaprosił jakiegoś kolesia z forum do nas do domu i bawiłam się z jego wnuczką...Więc to niby argument, ale przecież ja "na pewno poznałam jakiegoś pedofila, ojciec jest starszy i wie lepiej"! Chyba sra lepiej:o:o:o

Gość mam podobniie
up up