hej dziewczyno spójrz na misia 0 Napisano Listopad 25, 2006 :)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilly rose 0 Napisano Listopad 25, 2006 mooocno przytulić pocałować a potem zapytać co sie stało ,że jest nerwowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Denim Demon 0 Napisano Listopad 25, 2006 puść jej piosenkę \"Dying to say it to you\" zespołu the sounds Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmienić się Napisano Listopad 25, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale masz chujowego nicka Napisano Listopad 25, 2006 bleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hej dziewczyno spójrz na misia 0 Napisano Listopad 25, 2006 Ja jestem od tego misia w wersji Tymona Tymańskiego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RozdartaZona Napisano Listopad 25, 2006 Moj mezus pyta mnie co dzien o to ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mydlij nam tu oczu Napisano Listopad 25, 2006 ty jesteś racz4ej od tej wersji discopolowej! nie dziwię się, że zona się nie uśmiecha, tylko wrzeszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacek1982 0 Napisano Listopad 25, 2006 zaciagnij ja do lozka i przelec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hej dziewczyno spójrz na misia 0 Napisano Listopad 25, 2006 nie mydlij nam tu oczu- a co Ty możesz o tym wiedzieć w jakiej ja wersji jestem.Nie znasz mnie.Pozory mogą bardzo mylić.Nie masz poczucia humoru?:)Ile tu ników jest na granicy kpiny i przewrotnosci.Setki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RozdartaZona Napisano Listopad 25, 2006 A jak ja zle przeleci to tez sie bedzie darla.I po co mu to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RozdartaZona Napisano Listopad 25, 2006 A ona tak o byle co ryczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hej dziewczyno spójrz na misia 0 Napisano Listopad 25, 2006 o byle co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmienić się Napisano Listopad 25, 2006 może ma pms'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mia wallace 0 Napisano Listopad 25, 2006 co mozesz zrobic? to proste: RANO: - wstac pol godziny wczesniej niz ona -przygotowac sniadanie dla was obojga -posprzatac lazienke i wytzrec lustro po swoim porannym prysznicu -zrobic dla niej i dla siebie drugie sniadanie - obudzic ja zapachem swiezo parzonej kawy PO POLUDNIU: -zrobic dla niej obiad - podac, a potem sprzatnac kuchnie i pozmywac naczynia - poodkurzac mieszkanie, zetrzec kurze, umyc lustra i szyby, wyczyscic lazienke - zrobic pranie - rozwiesic pranie, zeby wyschlo - uprasowac to, co wyschlo - jesli macie dzieci, odebrac je ze szkoly, nakarmic, pomoc odrobic lekcje, zorganizowac im czas -polozyc dzieci spac - zrobic romantyczna kolacje dla was obojga - zapewnic zonie cudowny seks A ona w tym czasie bedzie mial czas na odpoczynek, zadbanie o siebie, zakupy i realizowanie swoich pasji. Wtedy NA PEWNO nie bedzie sie darla i bedzie umsiechnieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RozdartaZona Napisano Listopad 25, 2006 Ja tez rycze- nie bede kłamac.Czasami nawet nie wiem o co, zazwyczaj tez sa to jakies pierdoł,typu nie umyta szklanka, zachlapana łazienka.A czasami rycze bo mam juz dosc wszystkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mia wallace 0 Napisano Listopad 25, 2006 ucielo: WIECZOREM: -polozyc dzieci spac...itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RozdartaZona Napisano Listopad 25, 2006 mia wallace-stworzylas ideał marzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacek1982 0 Napisano Listopad 25, 2006 powinien miec z nia stosunek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RozdartaZona Napisano Listopad 25, 2006 wyposzczony jestes Jacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RozdartaZona Napisano Listopad 25, 2006 Idealna zona- nie widzi nie mowi nie słyszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mia wallace 0 Napisano Listopad 25, 2006 Rozdarta zona- mam wrazenie, ze zony sa rozdarte, bo to one robia to wszystko :D mezowie taktownie nie zauwazaja, ze zona zaczyna przypominac skrzyzowania robota wielofunkcyjnego z nianka, kochanka i kucharka. Pozwalaja wokol siebie skakac, samemu nic nie robiac, a potem z glupim usmieszkiem pytaja \"no czemu jestes taka zla? okres masz?\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasne jasne Napisano Listopad 25, 2006 zajeb jej z bani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RozdartaZona Napisano Listopad 25, 2006 mia-walles-krotko zwiezle i na temat Masz odpowiedz zalozycielu topiku!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to takie smutne Napisano Listopad 25, 2006 nie no nick masz tragiczny :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oddałas sedno Napisano Listopad 25, 2006 mia wallace-oddałaś sedno sprawy-jesteś wielka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach