Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PussyCat.

Biore się za siebie! Chcę być śliczna, zgrabna i zadbana!

Polecane posty

Przypomniała mi się taka zabawna sytuacja:) Jednak nie wszyscy ochroniarze tacy są, kiedyś jak byłam w rossmanie i szukałam czarnej kredki do oczu, podszedł do mnie ochroniarz i zaczęliśmy sobie gadać tak na luzie, w końcu wziął jedna kredkę i zrobił na mojej dłoni rysunek przypominający jego tatuaż, hehe:D

Mary J no to nas pocieszylas :P Owszem nauka jest przyjemna, ale tylko wtedy gdy jest z nieprzymuszonej woli :) U mnie w rossmanie rowniez sa tacy ochroniarze. Czuje sie jakby mi na rece patrzyli. A najbardziej niezrecznie sie czuje gdy stoje na stoisku z podpaskami i wybiera, a oni tak sie patrza. Ja jestem juz po wszystkich zabiegach. Moze uda mi sie pojsc wczesniej spac :)

Gość 13g3
A ja po prostu się myje i jem normalnie. I to wystarczy.176 wzrostu 67 kg waże i jem na co mam ochote.Uwielbiam słodycze i dobre jedzenie.Czy któraś z was próbowała zjeść 48 eklerków? To mój rekord. Każda sztuczna dieta przynosi efekt jojo.

Nikt tu nie mówi o sztucznej diecie tylko o zdrowym odrzywianiu i sporcie....

Kurde, pisałam szybko i zrobiłam takiego byka...oczywiśće \"odŻywianiu\"...:D

:) jak się trzymacie w postanowieniach ? ja ide zgodnie z planem :D ... dietka + ćwiczenia :)

Ja się dobrze trzymam:D Nawet mi nieźle idzie, dieta białkowa+ ćwiczonka, marze o umięśnionej sylwetce:classic_cool: hehe, ale jak narazie to mam zakwasy:P

no mi też idzie całkiem, całkiem. W talii znowu ubyło centymetrów, a kilka osób powiedziało mi, ze zauważyły, że schudłam :). Więc byle tak dalej :D