Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PussyCat.

Biore się za siebie! Chcę być śliczna, zgrabna i zadbana!

Polecane posty

kupie ja w rossmanie?? a propos jakie macie fryzury?? do wczesniejszych waszych rozmow dolaczam moje dane i wymiary :P mam na imie Patrycja :) mam 174 cm i 50 kg 🌻

no pewnie tak ale normalnie nie wiem skad u mnie taka dyscyplina -i wiem chyba wiecie to trzeba psychicznie sobie uswiadomic i sie stosowac do tego,dlatego duzo z nas ma slomiany zapal ja mam 175 cm i waze w tej chwili 59 kg ,polecam wam ten rowerek przedewszystkim on bardzo dobrze robi na dolne miesnie brzucha oraz uda,zamiast pic wode pije tylko zielona herbate ........

Witam Kochane 😘 Ja dzisiaj prosto od fryzjera. Zaraz mam zamiar skoczyc do solarium jak jeszcze otwarte, bo kolorku sie troszke przyda. Nastepnie mam w planaach rowerek i spacer z moim psem. A juz po tym wszystkim dluuuga kapiel i balsamowanie sie :P Slyszalam tez juz o tej oliwce HiPP, ale cos nie moge w nia uwierzyc. A mam cere mieszana i nielatwa w utrzymaniu. Witam serdecznie nowe Panie 🌼

joop -no tak glupio sie przyznac ale dokladnie 2:)

Zrobiłam pare brzuszków i więcej narazie nie mogę, bo moja fretka zaczęła mi wchodzić na głowe:classic_cool: muszę poczekać aż uśnie, hehe.

fani.... ja mam inny problem... mam dwoch znajomych ktorzy sa zajeci i mialam od nich propozycje bycia ta druga... ale tylko od jednego .. :( oczywiscie sie nie zgodzilam...

fani.... ja mam inny problem... mam dwoch znajomych ktorzy sa zajeci i mialam od nich propozycje bycia ta druga... ale tylko od jednego .. :( oczywiscie sie nie zgodzilam...

A może fani ma męża i synka:D hehe. Ja mam na imię Kasia, mam 156cm i 50 kg:P A włoski mam długie, blond na górze i pod spodem czarne:)

Ojjj joop to rzeczywiście drobinka z Ciebie :) Ja mam na imię Agnieszka :D Włosy mam do łopatek, lekko falujace, kręcone, a odcień ciemna czekolada (robiłam sobie szamponem koloryzującym Palette), ale wyszedł czarny (o to chodziło, jestem zadowolona. Włoski mam wycieniowane i przód scięty pod skosem (taka dłuższa grzywka) mam 163cm i 47 kg

ja jestem raczej ta 1 dla 2 tylko oni o tym nie wiedza -w ustalilam sobie ze do konca roku zdecyduje sie juz tylko na jednego -tylko ze nie wiem ,jakiego dokonam wyboru bo miluje ich tak samo...............a tak wracajac do tematu ,niby wlasnie masa miesniowa sie wyrobila a na twrzy to szczurkowata sie zrobilam to od biegania jestem 100%

Ja mam w sumie asymetryczna fryzure :P Grzywka schodzaca po skoscie i ogolem cieniowane wlosy do ramion. Joop jak to zrobilas,ze przy tym wzrosicie wazysz 50 kg?

ja tez nie mogłam uwierzyć w ta oliwke póki sama nie spróbowałam. Aaa moja cera się już nie błyszczy! Przynajmniej tyle :D

az wstyd sie przyznac ale nie mialam nigdy chlopaka.... tzn mialam ale nie mozna bylo tego nazwac na powaznie.... yhh wydaje mi sie ze to jest przez to ze mam taki charakter jaki mam... buu :(

joop ja tak samo ;( nigdy nic powaznego z tego nie wychodzi :( :( :( tez mi się wydaje że to prez moj charakter

Dziewczyny :) moge sie do was dołączyć ? od pazdziernika dietka [schudłam juz 4kg :P ] od tygodnia regularnie ćwicze ... do tego balsamy , odżywki itd ... :) mam cel .... 26 I 2007 r. . .

Joop nie jestes sama. Ja tez nigdy nie mialam i charakter tez mam bardzo wybredny i wredny :P Nikt ze mna nie wytrzymuje,ale czas to zmienic :P A coz ta oliwka ma w skladzie,ze tak swietnie dziala?

to bylo tak ze w ciagu dwoch lat uroslam kilkanascie cm... i nie zdazylam nadrobic tego masa... i teraz to robie :P jem co popadnie:) mam dbra przemiane materii... tez bym chciala sie jakos przefarbowac ale --->rodzice :( mam troche staroswieckich . mam taki hmmm sredni blond

Martyno witaj! Super 4 kg. I wykonujesz tylko cwiczenia? Czy moze jeszcze jakas dieta? Opisz sie z zewnatrz nieco :P

Ja też mam straszny charakterek:classic_cool: ale wreszcie natrafiłam na chłopaka, który wytrzymuje moje huśtawki nastrojów:P Jestem juz z nim 16 miesięcy:)

ma bardzo prosty i naturalny skład:Sesamum Indicum,Prunus Amygdalus Dulcis i Pafrum. Czyli olejek sezamowy i migdałowy. Bez zadnych alkocholi, parafin i innych swińśtw

mam sposób na długie i mocne paznokcie :) możliwe że to stosujecie ... może to byc zwykły olej + cukier + cytrynka :D moczymy pazurki przez kilkanascie min ... myjemy ciepłą wodą .... po balsam nawilżający

no ja tez mam charakterek brrrrrrrrrrrrrr lwica ,a wy jakie macie znaki zodiaka?

co do charakteru yhh to jestem pewna siebie i co niektorzy moga sie mnie troche bac :P ale tylko troche no i jestem uparta i daze do celow chocby i po trupach.... i teraz to co wogole do tego opisu nie pasuje tojest to ze jestem strasznie wrazliwa!! :(

Wiec chyba jednak sie udam po te oliwke. Skoro jest na naturalnych skladnikach to musi byc dobra. Jak ja uzywasz? Oj do moich hustawek trzeba miec mocne nerwy. Szczegolnie przed okresem :P Ja mam zawsze srednie paznokcie. Dlugich nie moge utrzymac, bo zwyczajnie mnie draznia. A i moje wlosy sa naturalne, ciemne blond.

Ja bym chciala wazyc 50 a mam 170cm wzrostu i 54kg.Nie jem slodyczy i kolacji.Ćqiczylam 6 weidera, ale dowiedzialem sie od chlopak ze to zbytnio nnie pomaga, teraz cwicze cos jak mam czas.jak mam pozbyc sie tych 4 kg?:(Z gory dzieki za odp:):*

a dietka ... całowicie zrezygnowałam z chleba i ograniczam weglowodany ... np. sniadanie jajko gotowane do tego pomidor sałata w szkole jabłko , mandarynka lub jogurt obiad np. gotowana piers z kurczaka + warzywa kolacja hmm ... np. tuńczyk w sosie własnym do tego łykam witaminki a ćwiczenia .... mój problem to uda ... klekam na kolanach i przenosze ciezar ciała z boku na bok robie 100 czyli po 50 na kazdy bok + brzuszki nie chce mi sie :P 20 ;) tylko ...