Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PussyCat.

Biore się za siebie! Chcę być śliczna, zgrabna i zadbana!

Polecane posty

wodniki sa ok ,ja najgorzej nie lubie skorionow-cos w tym jest ze to zly znak sie wydaje

o przepraszam autorke-no moze nie wszystkie osobniki sa zle:)

Skorpiony mają jad:P Ale to tylko takie prawdziwe a nie zodiakalne:D

najpierw myje buzie a po umyciu smaruje twarz cienka warstwą oliwki (tak jak kremem), nastepnie czekam aż wsiąknie. Jak nie masz czasu czekać to możesz np. docisnąc husteczke ;)

a ile kosztuje ta oliwka?? ponawiam pytanie kupie ja e rossmanie??

Wiem,ze skorpiony sa zle i ja wcale nie jestem wyjatkiem Uwazam,ze wodniki sa bardzo dobrymi ludzmi. Moja przyjaciolka jest wlasnie wodnikiem i jest jedynym czlowiekiem, ktory potrafi tak na mnie wplynac. Ale czy zodiaki maja jakis wplyw na czlowieka? I skorpiony- ludzie tez maja jad... Zakupie jutro oliwke i moze w koncu pozbede sie problemu z przetluszczona cera.

ta moja dietka jest skuteczna :) tylko , że teraz waże 50kg i właściwie zalezy mi tylko na cm :/ ... aha .. jestem niska ;) ... 156cm ... chce mieć 45 kg :)

oliwke kupisz w rosmanie :) normalnie to kosztuje 10 zł z groszami, ale ja kupiłam ją w promocji za 8.99 Jest z firmy HiPP na różowym opakowaniu z niebieskim zamknięciem pisze: Baby Sanft Pfege-Ol

po żadnym kremie matującym nie miałam takiej cery jak po tej oliwce. Naprawde nie wiem jak ona działa, ale wreszcie nie ma tego błysku na twarzy

a co ta oliwka robi?? tylko na buzie czy mozna tez na nogi np?? na w-f :P:P:P

Tak to normalna oliwka do ciała dla bobasków :D ale ja czytająć opinie na jej temat posiadaczy tłustych cer skusiłam się i posmarowałam nia twarz i efekt trzeba przyznać jest

Można nią smarować całe ciało, super nawilża skóre ciała i matuje skóre twarzy (jesli np macie tłustą cere) :)

a jeszcze odnosnie cwiczen -sukces zostaje osiagniety wtedy kiedy cwiczenia robimy dobrze,kiedys robilam 30 powtorzen szybko,tak aby bylo,a to jednak nalezy przy kazdym cwiczeniu 3 sec wytrzymac w napieciu i dopiero kolejne powtorzenie ,wtedy wlasnie ksztaltuje sie masa miesniowa..............

A mam takie pytanko dotyczące rossmana, czy u Was też jest tak, że ochroniarze chodzą za Wami jak cienie i patrzą Wam na ręce jakbyście miały coś ukraść?

troche sie boje bo mam sucha skore a nie chce miec tlustej :(

Dziewczyny musze Was opuscis, ale nauka wzywa :) Tak to jest w liceum... Poucze sie i ide cwiczyc. Wpadne wieczorem.

ćwiczenia robie powoli i dokładnie :P efekt taki ... wszystko mnie boli :D ale to chyba dobrze uciekam :) papa ... miłego wieczoru !!! ...

boze ja mam ochote im kiedys walnac.... no ale wkoncu to ich praca , tylko ja sie wtedy tak niekomfortowo czuje ;/

Mary J łooo to chyba chodzimy do tego samego rossmana. u mnie jest dokladnie tak samo, jakby mogli to przeszukaliby mi torebke joop jeśli masz suchą skóre to oliwka napewno Ci nie zaszkodzi ;)

Ale np. w Naturze jest w porządku atmosfera, nikt mnie nie śledzi i nie patrzy na mnie jak na złodziejke.

w moim rossmanie jest tez tak ze jakies kosmetyki sa poodkrecane polowy nie ma, tusze sa suche itp ;/ jak ktos oglada jakis tusz to nie zakreca go i wysycha :(

mary j - nie badz zlosliwa :P jak nauka moze byc mila :P:P