Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulala

Jak wytlumaczyc fakt, ze sam wlacza mi sie komputer?

Polecane posty

Gość schizofrenia jak nic
faktycznie powinnas udac się do lekarza :o pusty smiech ogarnia jak się czyta lub słucha histerycznych wypowiedzi takich osób jak ty

Gość a ty jesteś lekarzem
żeby twierdzić że na schizofrenię jesteś za stara :D bo padnę! może poczytaj co nieco o tej chorobie, pewnie odnajdziesz co nieco o sobie w jej objawach

Gość poltergeist______
SAMA przestawilas talerze w inne miejsce, a pozniej tego nie pamietalas i myslalas, ze "ktos" je przestawil.

kurcze, jacy Wy jesteście! PROSZĘ osoby, któe zajmują sie \"domową\" \"psychiatrią o niewypowiadanie się! To naprawdę niczego do rozmowy nie wnosi! Jak kogoś ogarnia pusty smiech - niech się śmieje. Ale ja ani nie kłamię, ani nie zmyślam. Tak było.

Gość i dobrze ci mówią
że to się leczy, zanim staniesz się nieznośna lub niebezpieczna dla otoczenia choć z takim poziomem agresji juz pewnie jesteś nie do zniesienia :D naprawdę masz wieeeelki problem, ale ze sobą, a nie z duchami!!! :D

Gość tak było tak było
krasnoludki też istnieją :D

Nie, za pierwszym razem tak pomyślałam - jak każdy, kto cos takiego zobaczy - że sama je tam ustawiłam, więc PRZESTAWIŁAM je. Nie 3, czy 6, ale 18, więc to ciężka kupka. RANO zobaczyłam, że stoją znów na płytkich talerzach. I ten skrzypiący fotel...jakby ktos na nim siedział i się poruszał.

Gość wiesz co jest najgorsze
??? że masz omamy i urojenia, co dla schizofrenii jest charakterystyczne

Gość niusienka
a ja poszłam do biedronki patrze a jestem w lidlu SZOOOOOK!!!!! mało nie umarłam

Gość GVC
sluchaj, ja mysle, ze po prostu mieszkasz sama, i zaczynaj swirowac. Nie chce sie obrazic, tylko pisze, co mysle. Dlugo mieszkasz sama?

Gość jest jeszcze jedno
wytłumaczenie: pijesz i przez to masz problemy z ocena rzeczywistości, tudzież nie pamiętasz co robiłaś poprzedniego dnia

Gość lulala
szpieg szpiegowy ja ci wierze bo mnie tez takie rzeczy spotykaly.powiem wiecej, mialam kiedys bardzo dziwna sytuacje.bylo to pare lat temu,razem z moimi przyjaciolmi wywolywalismy duchy.podczas seansu gasla swieczka i slychac bylo jakies kroki.chcielismy uciekac z domu a drzwi nie chcialy sie otwozyc.pamietam tez, ze kiedys balam sie w nocy bo obudzily mnie jakies odglosy,zachcialo mi sie siku i mimo strachu musialam wstac do ubikacji.polecialam szybko zapalilam swiatlo i strzelila zarowka,narobilam takiego szumu ze pobudzilam sasiadow.

Gość jeśli chodzi o schizofrenię
to ta choroba może pojawić się w KAŻDYM wieku:-o A jeśli chodzi te dziwne rzeczy,które dzieje się w Twoim domu to nie wiem co to może być.Byłabym tak samo przerażona jak Ty gdyby mnie takie coś spotkalo.

Gość nie dziwię się że
mieszkasz sama, bo kto by z takim dziwolągiem wytrzymał

nie piję i nie jestem jakąś samotnicą siedzącą od rana do nocy w samotni. Pracuję, spotykam się z ludźmi, mam dwoje dorosłych dzieci, które mieszkają osobno, w innych miastach zresztą. NIE ZMYŚLAM!

Gość czyli to menopauza
no współczuję, może zaczniesz zazywać jakies preparaty?

Gość do szpieg szpiegowy
To może być poltergeist niestety. Jeśli tak, to współczuję. Jestem wykształconą, zdrową na umyśle, normalną kobietą, ale wierzę, że są na świecie rzeczy, które się "filozofom nie śniły", he he :P Tych, co Cię do psychiatry wysyłają, olej ciepłym moczem :) Do kogo się udać niestety nie wiem. Są różni ludzie, co się zajmują takimi rzeczami, ale jaka jest tego skuteczność - nie wiem. Aha, jest też teoria, że zjawiska związane z poltergeistem, wywołuje nieświadomie sama osoba nimi dotnięta. Podobno częściej się one np. zdarzają w obecności dziewcząt w okresie dojrzewania (takie młode czarownice ;) ). Więc może masz zdolności paranormalne, kto wie ;)

Gość kuszenie blondynek
ja też miałam kiedyś podobne przeżycie! Po śmierci kolegi! Jakieś pół roku po tym jak zginął w wypadku - myślałam o nim i pomyślałam sobie, że mógłby mi dać jakiś znak, czy istnieje życie pozagrobowe. Tylko o tym pomyślałam, a ze ściany spadł pamiątkowy zegar po babci i potłukł się na drobne kawałki. Wisiał tam kilkadziesiąt lat! Przypadek? Może, ale jak ja się wtedy wystraszyłam! Wiesz co szpiegu? Może to sie wydać śmieszne, ale pomódl się za dusze w czyśćcu cierpiące, może to pomoże.

szpieg ma racje! schizofrenia ujawnia sie do okolo 20-23 roku zycia!! Szpiegu-- polecam ci topic Duch na dziale Zdrowie i uroda, tam sa kompetentne osoby, ktore beda umialy ci doradzic.

Gość GVC
" czyli to menopauza" UWIELBIAM kafe wlasnie za takie teksty :P

Gość i jeszcze kilka tematów
polecamy: "jak się ustrzec czarnej ręki" "trolle istnieją naprawdę - posłuchajcie mojej historii" "obrona przed wampirem - porady cz.II"

A więc nie jestem osamotniona....dziękuję! Nie mam za wiele wspólnego z młodą czarownicą :),słysszałam o tych nastolatkach, nie śmieszy mnie, że mam się pomodlić. Spróbuję! Może rzeczywiście ktoś czegoś potrzebuje? A może umarł ktoś, kogo znam i jeszcze o tym nie wiem? :( Naprawdę dotąd nie bałam się żadnych duchów itp. ale nie lubiłam oglądać programów o tym lub czytać, bo czułam się nieswojo, gdyż gdzieś mi się po głowie tłukła myśl, że być może istnieje inny świat i niekoniecznie dla nas przyjazny:(

Gość możesz zmienić nick na
"szpieg szpiegowy - podstarzała czarownica"

Gość i kota sobie kup
koniecznie czarnego

ech....szkoda słów, bawcie, się bawcie, ja też się lubię pośmiać z niektórych tekstów na kafe, ale tym razem nie jest mi za bardzo do śmiechu, niestety...

Gość tylko ci się tak wydaje

Gość chyba zeszlyscie
z glownego tematu :o