Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulala

Jak wytlumaczyc fakt, ze sam wlacza mi sie komputer?

Polecane posty

Gość gowienko
niezle z was dupki heh kto wiem moze i wam niedlugo nie bedzie do smeichu narazie chodizcie do gimnazjum i spicie w domu z rodzicami ale heh potem sie zobaczy

Gość ironiczna prześmiewczyni
a w mojej szafie mieszka krasnal ogrodowy. i on jest żywy!!

Gość TB
ale wróćmy do pytania, czy komp może się sam włączyć? to naprawde wina zasilacza?

Gość ironiczna prześmiewczyni
może tak jak ktoś już wcześniej napisał, komputer miał jakieś zaplanowane zadania.

Gość TB
hmmmmmmm.........

a z mojego telewizora codziennie wychodzi jakaś dziewczyna w białej sukience i długich włosach !!!! syfu tylko na dywanie narobi i tyle !!!! zgroza !!!!!!!!!

Gość TB
nie od poczatku , od jakiegos czasu, wtedy tez wlacza mi sie skype i inne takie bo mam tak ustawione, ze przy wlaczaniu loguję sie automatycznie.

A czy niedawno grzebał ktoś w kompie? Tzn w biosie? Bo wygląda mi to na przestawioną jedną funkcję właśnie w BIOS-ie. Może kolega jakiś chciał zrobic kawał? :)

Gość TB
Jejku, nie ! Co prawda czasem jak sa znajomi to daje im neta ale nie wiem na 100%. Nawet nie wiem co to ten BIOS cholerka

Komputer się wyłącza czy resetuje. Z ostatnich postów wnioskuje, iz to drugie, więć jest kilka możliwości: - za wysoka tem. procesora -za niska tem. -źle ustawione lub nieustawione opcje biosu doryczące tem. obrotów coolerka. -zasilacz niedługo szlag trafi -płytę niedługo szlag trafi