Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaczekkk

ciaza a czeste siusianie prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość moniaczekkk

diewczyny poprzedni okres dostalam normlanie nie spoznil mi sie... i wydawal sie normlany... jesli bylaby to ciaza bylabym w 5 tygodniu... nie mam mdlosci, nie mam zadnych bolow, czasmai jedynie w piersiach mnie kluje leciutko... ale co chwile naprawde co chwile chce mi sie siusiu i ciagle chodze do lazienki... ciagle czuje parcie na pecherz:/ temp mam przewaznie teraz 36.8, a po okresie bywalo 36.4... sluz mam inny mam tak jakby troche nieplodnego i plodnego... prosze poradzcie mi miala ktoras tak? do okresu zostalo mi 6 dni:(

Gość edi1
w ciąży to normalka że chodzisz czesto do łazienki, ja miałam nabrzmiałe piersi i zero mdłości dopiero w 3 miesiącu troszeczke, no i inne upławy myślałam że dostane okresu - i byłam zdołowana a tu okazuje sie że jednak ciąża hura jestem szcześliwą mamą 3 miesiecznej córeczki

u mnie tez pierwszym objawem bylo poprostu czeste sikanie i nic wiecej- ale musisz poczekac i zrobic test

Gość kaminka 24
A czy Ty kochanie nie masz czasami grzybicy pochwy bo jak sie to ma to tez sie czesta sika, wiem bo milam.A sluz masz jaki czy sa to biale grudki?

Gość jest taki test ciążowy AMIL

Gość jest taki test ciążowy AMIL
Można go już zrobić w sześć dni po zapłodnieniu.Polecam.Lepiej jest wiedzieć i być pewnym niż gdybać. Ja byłam w 3 tygodniu i często siusiałam.Gg stwierdził że to na pewno nie jest ciąża a tylko objaw jakiejś choroby,bo podobno niemożliwe żeby tak wcześnie naciskała macica na pęcherz,ale ja czułam że jestem.Zrobiłam test i okazało się że byłam w ciąży.