Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chryz

PUDER KRYJĄCY !! taki ktory kryje defekty , znacie jakis dobry?

Polecane posty

Gość Chryz

Szukam pudru raczej w kremie/plynie ktory bedzie idealnie maskowac niedoskonalosci, pryszcze, ranki po pryszczach, blizny.Uzywam Loreal ideal balance, ale moze znacie jakis lepszy????

Gość Chryz
POMOCY@

Gość smarowac balsamem
revlon colorstay bez pompki albo lasting performance...to dwa moje ulubione

L\'oreal - perfect match - odcienie z gamy ciepłych czyli W1, W3, w5. jak dla mnie najlepszy kryjąco-matujący ze wszystkich dotychczas uzywanych. mogę szczerze polecic.

Gość joss
Ja najpierw tuszuje niedoskonałości korektorem z firmy Manhattan Cover Stick a potem na to puder My Fair Feather finish tyle ze on jest w kamieniu prasowany ale efekty super

Gość true match
nie bedziesz żałować! lekki a ładnie pokrywa.(LOREAL)

Gość d-_-b
Sprzedałam kiedyś koleżance kryjący puder w kremie oriflame, to mnie potem dręczyła smsam, że to najlepszy, jaki w życiu miała ;) Ja go nie próbowałam, bo się mało maluje i mam jeszcze nawilzający, który dawno kupiłam

Gość Chryz
O,dzieki dziewczyny>piszcie dalej,poprobuje to wszystko w sklepach.Ja mam cere tłustą odrazu mowie :P

Gość true match
wogóle nie jest t łusty-jeszcze raz Ci polecam!

Gość smarowac balsamem
a ja true match z kolei bardz bardzo ODRADZAM...dla mnie najbardziej tragiczny jaki kiedykolwiek mialam

Gość Chryz
hm....poprobuje

Gość kasialux
tylko i wyłącznie z firmy la roche posay - na bazie wody termalnej - masz skóre wrażliwa skłonna do wyprysków - wiec zadne loreale i inne z perfumerii - musisz uzywac kosmetyków hipoalergicznych wiec la roche posay - UNIFIANCE lub TOLERIANE cena ok 60 zł - wystarcza na 5 -6 m-cy super kryjacy polecam ja uzywam od paru lat i nie jedna osobe przekonałam do ich uzywania a trzyma sie do 12 godzin bez porawianie

Gość nannan
dermacol jest najlepszy :) kryje idealnie

Gość Chryz
Kupilam VICHY Dermablend , jest super !!!!! Wogole go nie widac, jednym ruchem swietnie kryje i skora jest swierza taka matowa .Jutro sprawde jego wytrzymalosc PPP

Gość Madziala85
Chryz --> a jednak zdecydowalas sie na Vichy ?? :D naprawde jest dobry?? ja mam lekkie zaczerwienia na policzkach i nsie myslisz ze je pokryje tzn moj obecny true match tez pokrywa ale za 3 godz cera sie swieci >...

Gość Chryz
Nie nie stosuje go na policzki tylko na czolo, brode, nos ---tą linie "T" Ale wydaje mi sie, ze moglby ci pomoc na policzki.Zrob tak: idz do apteki i popros o tester i w lusterku sobie wysmaruj policzki.:))) jutro napisze jak sie spisuje jeszcze,albo pojutrze :) (nie we wszystkich aptekach sa testery:/ wiec musisz szukac)

Gość Chryz
Madziala85 W sumie to nie jest tak rewelacyjnie niesamowicie matujący....po godzinie juz troszke mi sie blyszczala twarz.Ale to tez zalezy od godziny , cyklu miesiaczkowego jakie jest wydzielanie sebum.Ale we wszystkich pudrach tak mam...ze po jakims czasie juz sie swiece.Ale polecam ten puder :)))

Gość Madziala85
a rzeczywiscie kryje i nie tworzy efektu maski ?? jaki maszodcien ? Pozdrawiam

Gość Chryz
Świetnie kryje(syfki,strupki,blizny,zaczerwienienia,cienie pod oczami) i prawie go nie widac ! nie ma efektu maski.Ja mam 35,ale to dlatego,ze mam ciemna karnacje i chodze na solarium :))) Dzisiaj mialam go na sobie 4 godziny i prawie wogole sie nie swiecilam ! kolezanka mi powiedziala,ze super wygladam :)

Gość magiczna ósemka
A PUDER W KAMIENIU KRYJĄCY - JEST TAKI?

Gość Madziala85
jej :D to kupuje ten Vichy Dermablend :D::D dzieki :)

Gość ttey
magiczna ósemka Chyba nie ma , musisz sprawdzic.Wpisz w google - Vichy .Ale z tego co wiem puder w kamieniu nie wiadomo jaki by nie byl nie jest w stanie tak dobrze zakryc:) No , Madziala 85 , ale poszukaj testeru najpierw i wyprobuj na policzkach .Dobrze Ci radze! wiesz jak to jest, mozemy miec inne cery:) a jak kupisz,albo wyprobujesz ,to napisz jakie wrazenia:) Pozdrawiam

Gość ttey-Chryz
Zapomniamalam wpisac nicku "Chryz" :D wpisalo mi sie ttey niechcący :)

Gość Madziala85
dzieki wielkie :D

i jak ten VICHY??? mozecie mi powiedziec jaka ma pojemnosc i ile kosztuje??:)

powiem wam tak vichy jest do dupy a nie do twrazy po 1 jest w słoiku i wyjecie mazi na twarz - to jest nie lada wyczyn kosztuje do 70 zł a wystarczy na miesiac lub niecałe 2 ja uzywam od lat la roche posay - unifiance mam cere potradzikowa z bliznami i to jest jedyny który ktryje na 12 godzin swietnie sie rozprowadza tubka wystarczy na 6 miesiecy koszt 54 - 60 zł a vichy w tym słoiku - po mieisacy smierdzi stechlizną

a czy la roche posay - unifiance bedzie sie wg ciebie nadawal do skory przetłuszczajacej?? i czy dobrze matuje--tzn czy nie swieci sie po kilku godzinach??