Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żona26

mój mąż okazał się bisexem

Polecane posty

czy ktoś zna podobne przypadki cztery lata po ślubie trzy letnie dziecko wszystko zaplanowane poukładane najpierw ślub potem dziecko pięć lat chodzenia a tu nagle takie rzeczy wyszły na jaw

Gość a jak wyszły

zaczełam siędomyślac potem znalazłam kilka stron na które wchodził i po nitce do kłębka sam się przyznał

Gość eeeeeeee tam
przesadzacie... nie jest tak źle przecież. wybrał Ciebie, a nie jakiegos faceta innego.

nie wiem sama córka go uwielbia my w zasadzie też sie raczej dogadujemy ale martwi mnie to bo co jeśli kiedyś będzie chciał sprubować jak to jest z facetem bo podobno nie miał jeszcze okazji

Ale czy to takie straszne dla Ciebie? Skoro go kochasz, to chyba nie będziecie się z tego powodu rozwodzić? Nie wiem, ale dla mnie może byloby to lepsze, niż zdradzanie z jakaś kobitka ;) Sama nie wiem :o Co Ty sądzisz o tym? Co czujesz?

Gość eeeeeeeeetttttttt
biseks to nie tragedia. zresztą biseks to takzę wcale nie takie rzadkie zjawisko :P ja tam bym się ie przejmowała

Gość tak tak okaze sie to samo
w przypadku wszystkich facetow ktorzy tak uwielbiaja anal!!!! a laski poki co udaja ze im tez taki rodzaj"seksu" sprawia przyjemnosc a potem bedzie placz jak okaze sie ze ich facet znalazl zastapil je facetem

Ratler ja sama nie wiem co mam myśleć mam taki mętlik w głowie boje się samotności nie wiem a co radzicie ???

Gość prosto od k.......
tak tak okaze sie to samo nie pryesadyaj, co innego wkladac w miecitkie i delikatne posladecyki a co innego w dupe faceta. Nie porownj dwoch jakye innzch dup

Zona, najważniejsze jest to, co Ty czujesz. Rozumiem, że to jest dla Ciebie szok. Może poszperaj troszkę w necie, dowiedz sie wiecej o takich sytuacjach, jak żony sobie poradziły. Właściwie to nie jest żadna tragedia, to tylko orientacja seksualna. Z drugiej strony, to bałabym się chorób.....sama nie wiem, co Ci poradzić, nie bylam w takiej sytuacji i nigdy się w takiej nie stawialam. A on co powiedział? Chce to zrobić z mężczyzna? Kocha Ciebie bardzo pewnie i dzieci...., a to, ze podoba mu się taki rodzaj seksu....hm, każdy ma jakieś swoje marzenia erotyczne, wiekszość z nas ich nie spełnia :)

hej nie mogłam wczoraj niestety już odpisać ale dużo dziś rozmawialiśmy i bardzo mnie martwi jego zachowanie on miałby ochote przespać się z jakimś facetem a dla mnie jest to zdrada nie ważne czy będzie to facet czy kobieta nie mam tego typu uprzedzeń .Niestety nie mogę reszty życia zpędzić na zastanawianiu się czy to się już stało czy też nie obawiam się że nie dam sobie z tym rady i zamęcze i siebie i jego a rozstania też sobie nie wyobrażam sytuacja patowa co??? najgorszemu wrogowi nie życzeaby przeżywał to co ja teraz

Gość maruda1965
jakże Cię rozumiem, sama jakiś czas temu to przeżyłam, a może było troszeczkę inaczej, zakochał się we mnie homoseksualista, a może biseks... byłam dla niego najważniejsza, potem się rozstaliśmy, a potem to wszystko wykryłam, to był dla mnie szok, nie wiem co mam Ci powiedzieć, on będzie miał takie pragnienia, to siedzi glęboko w głowie, tak z nimi jest, wiedzą, że takie związki są w większości bez sensu - ale mają te pragnienia, to tak jak z narkotykami czy innym uzależnieniem:( dopóki Cie kocha i jest Tobą zafascynowany to nie myśli o tamtej drugiej naturze, jak mu wszystko spowszednieje- to "tamto" zaczyna dochodzić do głosu:( takie wieczne gonienie za czymś co jest bez sensu...:( wspieram Cię

Gość cho jeden
idz sie powaw albo sama "sprubuj"...:-0

Gość moj chlopak
sie intrygujaco usmiechnął jak sie dowiedzial ze kiedys zabawialam sie z taka jedna kolezanką.Sprobowalam i wiem ze jest super,ale wole seksik z moim menem

Gość maruda1965
hmmm :(

Gość PRZEGRAłAS_żYCIE

Gość maruda1965
nie, nie przegrała życia, jeżeli on zacznie sie zachowywać jak ostatni bydlak, zaznaczam- jesli, to zawsze może go zostawić