Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona placze

przed chwila rozstalam sie z facetem

Polecane posty

Gość kolorowa24
To dopiero 2 tyg, ale juz od pazdziernika mielismy bardzo slaby kontakt. Mam wrazenie, ze stal sie tylko dalekim znajomym. Zupelnie mu nie zalezy. Musze sie przyznac, ze czasem bylo mi tak przykro, ze plakalam przy nim, a on nic. Uwazal, ze to jakas manipulacja.

no dobra ale ja zostaweil a zrszta co ti znaczy juz nie kocha???ja mysle ze tak naprawde mozna kochac tylko raz...

Gość kolorowa24
Do ona placze. Ja zazwyczaj tak robilam, ze juz nie moglam wytrzymac i pisalam do niego, ale bylo mi jeszcze bardziej przykro, jak nic nie odpisywal.

Gość trzy wersje
kolorowa tak musialo byc ja nie winie mego faceta za nic, przestal kochac to czemu ma sie zmuszac? fajne byly wspolne chwile, kocham go nadal ale nie zawsze on to ten jedyny moze ktos inny stanie na mojej drodze kiedys

Gość trzy wersje
Judka tak zostawil ja i mial prawo. Moze naprawde sie w nim wypalilo i nie sa sobie pisani? Czy od razu mamy wyzywac sie na facecie?

Gość kolorowa24
Do trzy wersje. 7 lat to dosc dlugo, nie moge sobie z tym poradzic.

Wspolczuje z calego serca.A wiem co czujesz.Mnie facet zostawil jak bylam w ciazy tak naprawde nie znam dokladnie powodu.Utrzymujemy kontakt ze wzgledu na dziecko.Ale tak sobie mysle ze lepiej by bylo gdyby sie w ogole nie odzywal. A placz jest dobry oczyszcza i usnieza bol. Nie bede mowila Ci ze glowa do gory i zyj dalej. Powiem Ci tylko ze ten bol kiedys zmaleje ale jezeli go kochalas i kochasz naprawde to czastka jego na zawsze pozostanie w Twoim sercu.

Gość kolorowa24
To byla moje 1 milosc, zawsze bede porownywac, okropne.

Gość trzy wersje
kolorowa rozumiem cie doskonale przechodze przez to samo juz miesiac mija a ja wariuje ale jakos zyje

wyzywam sie bo spotkalo mnie cos dokladnie takiego samego i z perspektywy czasu moge cos o tym napisac

Gość trzy wersje
oj jUdka mnie tez spotkalo to samo i przechodzilam gehenne ale nie moge winic mego faceta za to ze odszedl nie nazwe go swinia, klamca comial zrobic jak przestal kochac? mial sie zmuszac?

Współczuję Ci strasznie, na szczęscie czas leczy rany. Może facet się znudził trzeba się otrząsnąc i iść z podniesioną głową, wszstko się ułoży, ale na to czasu trzeba...

Gość kolorowa24
Moj nie powiedzial, sory juz Cie nie kocham, ale przestal zupelnie sie mna interesowac. Bardziej wciagnely go puby i znajomi.

Gość kolorowa24
Powiedzial, ze nie jest ta osoba , ktora probowal udawac przez te lata i to mnie bardzo boli. Udawalem, a tak naprawde jestem birbantem, utracjuszem i podrywam laski.

Gość kolorowa24
Jestem totalnie rozbita.

Gość trzy wersje
ciekawe bo ja tez uslyszalam, ze udawal byl kims innym , staral sie dla mnie

Gość kolorowa24
To moze to ten sam facet :)

Gość trzy wersje
wiesz chyba takich jest wielu:) moj np jak sie zapytalam czemu sie tak zmienil to odpowiedzial: bo moze udawalem kogos innego, moze tak naprawde jestem inny? na koniec mi powiedzial abym robila co cche

Gość kolorowa24
Trzy wersje; A Wy jak dlugo byliscie razem?

Gość trzy wersje
5 lat prawie

Gość kolorowa24
Najgorsze jest to wspomnienie tylu szczesliwych chwil. Mam ciagle wyrzuty sumienia, ze moze ja zawinilam.

Gość trzy wersje
powiem, ze my tu placzemy a oni mozliwe bawia sie w najlepsze i podrywaja kogos czas sie z tym pogodzic to nie nasza wina przeciez

Gość kolorowa24
To calkiem dlugo, bardzo dlugo nawet. Moj chlopak np. umawial sie ze mna na tel, albo na gadu i sie nie odzywal, bo zapominal, albo jak zwykle mu cos wypadlo. Szkoda gadac i rozpamietywac.

Gość ona placze
ja juz lece.... bede plakac w poduszke :( moze uslyszy :( wolanie o pomoc :(

Gość trzy wersje
no cos ty moj tak smao robil z gg mowil, ze zadzwoni i milczal a kiedys sie umowilismy to nie przyszedl

Gość kolorowa24
Czuje sie tak jakbym stracila grunt pod nogami. Poznalam go jak mialam lat 17, on 18. Tyle wspomnien. Bylismy dla siebie pierwsi. Tyle nas laczy. Ja zrezygnowalam z moich znajomych, aby byc wiecej z nim...........i teraz nie mam nikogo, oni jego ani zadnych znajomych,Boze.

Gość ona placze
pocalowal mnie na koncu i powiedzial obiecaj ze nie bedziesz plakac............

Gość kolorowa24
Jak widac to ten sam typ puer aeternus (wieczny chlopiec) Bedna jestes, ze musialas przechodzic to, co ja.

Gość blebleblr
ja si e roztałam 2 miesiące temu po prawie 9 latach wyprowadziłam sie, on zmienił miszkanie nie dał mi nowego adersu a do tego dziś zmienił numer telefonu i nawet nie zadzwonił o tym powiedzieć jak tak można po tylu latach, a naprawde nie dzoniłam mu się żalić czy prosić o spotkanie, dzoniłam tylko w waznych sprawach które dotyczą naszych wspólnych rzeczy life is brutal

Gość ona placze
i powiedzial ze na mnie nie zasluguje ze jestem wspaniala i bardzo mu zle ze mnie tak rani przepraszal i prosil zebym dala mu czas........