Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Awionetka

gdzie te chłopy!?

Polecane posty

Gość Awionetka

Kobietki nie związane i niezamężne, bez partnera nie macie wrażenia, że brakuje facetów?? Już tak dawno nie spotkałam Prawdziwego Mężczyzny, że zaczynam wątpić czy jeszcze są tacy stanu wolnego! Jestem singlem i nie podoba mi się to!

Gość 0_o
mężczyzn jest dużo.. ale tych prawdziwych.. NIE MA przynajmniej tego mojego prawdziwego nie ma;)

Gość Franek z fabryki firanek
jestem prawdziwym mezczyzna. jestem Macho. ma co wypic i ma co zapalic.

Gość Awionetka
Mam nieprzyjemność spotykać na mojej drodze samych zakąpleksionych chłopców z dużym ego a małym... Z dużą wartością na liczniku wieku a emocjonalnością i podejściem do życia równą chłopca z podstawówki. Tylko nie mówcie, że w złych miejscach przebywam, bo 5 lat na polibudzie spędziłam

Gość Ntenczas Wolski
wśród smarkaterii znaczy się spędziłaś te pięć lat dziewczyno. Niestety muszę wyprowadzić Cię z błędu... bywasz w złych miejscach.

Gość Hela w onucach
z Chlopina to nie moze byc ;" w kieszeni smutno , w rozporku nudno"

Gość ona chce
1. Wysokiego 2. przystojnego jak aktor z hoolywodu 3. bogatego 4. inteligentnego 5. wyspotowanego 6 kochającego dzieci 7. dojrzałego 8. młaodego 9. wiernego 10. czułego 11. niebezpiecznego 12. intrygującego 13. spokojnego 14. zaradnego 15. uległego 16. zdecydowanego 17. mającego własne życie 18. poświęcającego wszystko dla niej 19. budzącego zazdrość 20. z długim i grubym przyrodzeniem 21. sprawnego w łóżku 22. nie bojącego się wyrażać uczuć 23. twardego i można by tak bez końca wymieniać, ale po co....... Takich nie ma, no może tylko w ERZE :classic_cool:

Gość Franek z fabryki firanek
najlepszy bylby ekonomista , ktoren ma dlugi ... nie krotki.

Gość Awionetka
Tamten rozdział już zamknięty, a jak byli prawdziwi to zamężni. Przecież nie będę biegać po mieście i szukać faceta. Zresztą ci na ulicach to jakaś inna epoka niż moja.

Gość Awionetka
Fajna lista ale nie bardzo... Sama nie lubię gadania o uczuciach i nie znoszę ekonomistów, kurczak i tak zflaczeje za kilka lat to niech chociaż język ma gibki, wrażliwość- jak facet płacze na widok dziecka to chyba szuka drugiego mężczyzny. Bogaty - nie szukam sponsora

Gość Awionetka
Wczoraj bardzo niekonsekwentny kretyn jak większość z kurczakami dowalił się do mnie. Wiecie jaki atut?! Byłem w Holandii! Wróciłem!

Gość lololol
A co TY masz do zaoferowania facetowi?

Gość Awionetka
ciasną { jeszcze} cipkę.

Gość Awionetka
Mały fiutku co się za mnie podpisałeś stanął ci? jak jeszcze nie to ulżyj sobie bo jeszcze pryszcze wyjda i bedziesz jak kupa gówna z biegunki. Jeśli flaczek nadal wisi to zwróć się do specjalisty

Gość Awionetka
jestem obeznana bo juz dlugo zajmuje sie fiutkami zawodowo.

Gość a obyt tez masz ciasny
? czy juz zwieracze poszly?

Gość a odbyt tez masz ciasny
? czy juz zwieracze poszly?

Gość Awionetka
gdzie te chłopy? czy już same smarki jak fiutek podpisujący się za mnie zostali w Polsce? podpisuj się dalej za mnie ja juz nic nie piszę pod tym nikiem może wreszci stanie kto wie... powodzenia zakompleksiony impotencie

Gość xzZXXZ
duze wymagania - nic do zaoferowania nie znajdziesz fajnego mezczyzny bo nie jestes w stanie takich soba zainteresowac

A ja twierdzę, że na świecie brak kobiet występuje (normalnych). Tylko kasa, kasa, kasa. Szkoda gadać...... Jesteście drogie Panie jakieś inne.......dziwne..... Nie ma juz takich kobiet, które kochaja prawdziwie ? szczerze ? dla ktrych wygląd, kasa i inne cuda materialne nie są priorytetem ?

Gość pewnie ze masz racje
ale durne baby zamilkly, bo nie maja kontargumentów.

no to cóż, \"pewnie ze masz racje\" możemy ogłosić nasz triumf ? Tylko, że....... to wcale nie jest dobra informacja, niestety

Gość E 29
Czytam i siedze i sie zastanawiam...W pierwszym momencie po ataku panow sie oburzylam,ale ale.....Zastanawiam sie kto ma lepiej to znaczy latwiej i prosciej?...Ja niematerialistka,ja po oplaceniu rachunkow moge wydac 20 zł na zakupy -tj.obiad dla 4 os rodziny,owoce i serki dla dzieci i kanapki do pracy dla meza -czy one...?MATERIALISTKI-KASA,KASA,KASA.Kto jest w takiej sytuacji glupszy a kto madrzejszy... i czy pan z gazowni jesli bede miala opoznienie w zaplacie rachunku zrozumie ,ze ja nie jestem materialistka i kasa to nie moj priorytet w zyciu>Panowie mniej goryczy...

Gość Twoj Tate
masz absolutnie racje dlatego zabronilem Ci chodzenia do szkoly i marnowania czasu na pierdoly zamiast sie przyspasabiac do zawodu - piekna.