Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiulaczek

Perfecta No Problem, Antytrądzikowy krem matujący redukujący blizny..MA KTOŚ???

Polecane posty

Gość pysiulaczek

Sluchajcie ktoś dluzej uzywal tego kremu???ja mam troche takich czerwonych plamek na czole i bordzie + kilka zaskornikow i grudek..I boje sie czy ten krem nie spowoduje ze np po miesiacu mnie wysypie przez ten krem..Ktos uzywal go dluzej?? i wszystko jest ok??Dzisiaj go kupilam ale caly zcas mam watpliwosci..tym bardziej ze w skladzie wyczytalam >>PARAFFIN OIL ..Czy to nie szkodzi?? Ja juz dostaje w glowe przez ten tradzik...:(

Gość pysiulaczek
??????????

Gość chodzi Ci o ten
z gruszka?? bo ja mam taki od jakiegos czasu i jest naprawde fajny ale nie licz na to ze na stale usunie przebarwienia...on owszem rozjasnia bardzo cere po nalozeniu ale nie jest to dlugotrwaly efekt niestety

Gość pysiulaczek
tak o ten z gruszka:) ale boje sie ze wiecej pryszczolkow mi wyjdzie bo w skladzie jest olej parafinowy;/ ile juz stosujesz ten krem??i nie wychodzi wiecej "intruzow"?Dzieki ze odpisalas:)

Gość chodzi Ci o ten
stosuje juz ponad miesiac i zadne pryszcze mi po nim nie wyskakiwaly,wrecz przeciwnie-szybciej sie goily .i tak jak juz wczesniej napisalam ten kremik rozjasnia cere ale nie jest to trwaly efekt.zapach moze nieco odrazac bo pachnie tak bardziej zgnila gruszka ale mi to nie przeszkadza

Gość pysiulaczek
To ok ..jutro zastosuje go poraz pierwszy i opisze co zauwazylam:) ale prosze piszcie dalej..KTO Go uzywa niech pisze co i jak:)PLISSSSSSSS

Gość chodzi Ci o ten
poczytaj sobie bo sporo tam pisza o tym kremie

Gość pysiulaczek
dzieki:)

Gość krem matujacyyy
podnosze

Gość Abcabc
aaaa

ja go mam, hmm ciezko mi cos powiedziec na ten temat, leciutko rozjasnia blizny ale efektow spektularnych nie ma:( minusem tego kremu jest to ze wcale nie matuje...

Gość czerwona pomadka

uzywam go od kilku miesiecy i jestem bardzo zadowolona. stosuje go glownie ze wzgledu na jego matujace wlasciwosci - nie spotkalam innego lepszego kremu pod tym wzgledem. do tego dobrze nawilza. a co jego wlasciwosci redukujacych blizny i przebarwienia to raczej nie wierze - chociaz sama nie mam z tym problemu wiec nie moge powiedziec.