Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytoń

czy na forum zaglądają ludzie około czterdziestki ???

Polecane posty

--> Perl Kciuków nie mogę trzymać bo to mi by przeszkadzało w pracy. Może być modlitwa w intencji ? :o

Myrevin - może , aby ze szczerego serca :D:D:D Pozdrawiam i uciekam , bo już bardzo późno :D

Myrewin Te sposoby to my znamy :) Ale wolimy inne :) Yogi--> tylko uważaj, bo jak się habit tej zakonnicy okręci wokół Twojej głowy, to nie będziesz widział, gdzie jedziesz :D

Gość pozdrawia
50-tka

A co tu tak pusto? Myrevin Perl pewno jeszcze powala wielbiciela, oby tylko nie skończyło sie na gipsie...:);) A reszta jeszcze pewno przed weekendem w toku pracy lub porządków. Ja też niedawno wróciłam...zajrzę potem papa

Yogi mam nadzieję że zamiast zakonnice rozjeżdżałeś dżdżownice?;)

Gość Roze
Hop,hop- Ludziska ok.40-ki jesteście ?. Witam i pzdrawiam.

Roze, witaj u nas jesteśmy, jesteśmy - jeszcze nielicznie, ale niebawem pewnie będzie pełniej :) boniu 🌼 ja też dopiero trochę klapnęłam na fotelik. Jutro moje dziecię przyjeżdża, więc szykowałam trochę smakołyków, trochę sprzątałam... Bo niestety jutro idę do pracki :( a teraz właśnie maluję paznokcie, więc tak sobie pukam niemrawo :)

Smitty Ty dopiero klapnęłaś a mnie juz pupcia boli od siedzenia

Roze, jak Ci ładnie w czarnej sukience :) a czemuż tak uparcie siedzisz? ;)

Roze Smitty moje dziecię właśnie dojechało, no i znów pojechało na jakiś koncert rockowy. Pozjadał co rano kupiłam , więc jutro znów zakupy...a jaki kolorek paznokci?🌼

boniu, moje kobiecisko przyjedzie dopiero jutro przed wieczorkiem, a już w niedzielę rano wyjedzie, więc w domku zje niewiele. Za to zabierze ze sobą :) A kolorek jakiś nieokreślony... Łososiowy róż czy beż... Jaśniutki. Ciekawe, jak tam nasza Perl ? Takich odczuć, jak miała przed południem to tylko pozazdrościć :)

tak boniu . Chłopaki chodzą mi na sznurku ;) W poniedziałek juz będą pisać protokół, ale już dziś mi powiedzieli, że będzie ok. No i tym razem mój szef powiedział, że jestem czarownica ;) :D

Bonia > No wiesz !! Biedną ,pracowitą dżdżowniczkę miałbym rozjeżdżać !!! Fe ! Wstydż się !!😭 😭 😭 Dżdżowniczka (Magda ! )-też CZŁOWIEK !!! A zakonnice przynoszą pecha -więc trzeba zagrożenie tłumić w zarodku !!! :P A i tak nigdzie nie pojechałem ,bo musiałem jednak popracować !!:o !

yogi Franiu👄 zaglądaczka Yogi jak to dobrze że nie wyjechałeś jednak na ulicę, no bo fakt MAGDY też szkoda... Franiu z góry dziękuję za liczne kwiaty, które mam nadzieję dostać...

boniu, nie mieszaj w głowach :D nie myl nicków :) to chyba wszystkie czekamy na te kwiaty ;)

smitty masz rację pięknie byłoby przeżyć coś takiego jak dzisiaj Perl...:classic_cool:

boniu, nie mamy co prawda motyli w brzuchu, ale możemy mieć niezłą kwiaciarnię od Frania ;) Lepszy rydz niż nic... O ile oczywiście nasz Franio sympatyczny nie rzuca słów na wiatr.