Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu20

jestem sama... jak to zmienić????

Polecane posty

Gość patiiiiiiiiii
a moze jakies rady oprocz tej zeby "czekac"

mnie traktują tylko jak koleżanke, przyjaciółke.... ponoś super ale \"mozesz byc tylko kolezanka\"... co jest nie tak ? :(

Gość aga_umbra
dobrze sie bawic, poznawac znajomych nowych i swiat. na faceta przyjdzie czas. I jeszcze jedno : dawac szanse kazdej znajomosci, nie odrzucac tylko dlatego bo na pierwszy rzut oka nie uginaja sie kolana. Ja do mojego meza tez nie czulam milosci od pierwszego wejrzenia, dalam nam jednak szanse i dzis dziekuje losowi bo to milosc mego zycia. jakbym byla glupia wtedy to nie wiem...wole sobie nawet nie wyobrazac.... pozdrawiam

Gość patiiiiiiiiii
hmm... ja ci nie pomoge... :(

Gość hhhh
jacku ja jestem brzydka a nie jestem latwa i nie zamierzam byc.A moze bys nam tak twoja fotke pokazal madralo?

Gość ligamentum
hhhhh - popieram

chyba poszedł sprawdzac moja fotke.... :p życze pwoodzenia w szukaniu.... Ja tez nie zgadzam sie z pomysłem \"brzydka=łatwa\" dawno takiej pierdoły nie słyszałam

Gość hhhh
no tak jak sadzilam .Podwinal ogon i pobiegl szukac do slownika wyrazow obcych jak by sie tu odgryzc

Gość hhhh
podciagam

dajcie spokoj przeciez mam inne rzeczy na glowie niz siedziec 24/h na babskim forum.. Nie macie facetow bo nie jestescie w ich typie i tyle EOT.

Gość hhhh
moze to i prawda ale kim ty jestes zeby to komus oznajmniac i to jeszcze z taka pewnoscia siebie.A twojego zdjecia jak nie bylo tak nie ma

Gość hhhh
AHA CZYLI WSZYSTKO WIADOMO

Gość hhhh
NO WYBACZ ALE NIKT KULTURALNY TAKICH RZECZY NIE PISZE DZIEWCZYNIE KTORA TU PO TO PRZYSZLA ZEBY JA POCIESZYC I KTORA MIALA NADZIEJE ZE WSZYSTKO Z NIA OK.

Gość hhhh
A NA MOJ ZARZUT SAM SOBIE ODPOWIEDZIALES ZDANIEM:TYLKO DLATEGO ZE MAM RACJE.

A po co w ogóle przychodzisz na babskie forum??? mniejsza z tym nie przyszłąm tu po to zebys mi mowił ze jestem brzydka bo tego nie mozesz wiedziec, wiec moze na temat mojej urody sie nie wypowiadaj... a ja czuje sie dalej tak samo....

lulu - nie rozglądaj się za chłopcem na siłę. Oni wyczuwają wtedy coś w rodzaju desperacji i zmykają, gdzie pieprz rośnie. Traktuj ich prawie tak, jak koleżanki, tyle, że z odrobiką kokieterii. Przed wejściem do pomieszczenia z mieszanym towarzystwem zamknij na sekundę oczy i powiedz sobie \"jestem śliczna, urocza i miła i wszyscy to zauważą\" - to pomaga. :)

Perła, ale ja nic nie robie na siłe... nie latam po ulicach i nie prosze każdego spotkanego chopaka zeby ze nma był :) I naprwde nie traktuje kazdej nowej znajomosci jak czegos powaznego juz... mam wielu kumpli bo właśnie nie rzucam sie na nich :) i traktuje jak \"kolezanki\"

Gość up..........
.