Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu20

jestem sama... jak to zmienić????

Polecane posty

A moze ze mną jest cos nie tak?? Brakuje mi tej drugiej połówki... i czuje sie bardzo samotna :(

Gość dej se spokój z facetami
zajmij się sobą

Gość gorzka
Poznaj kogoś:)

Gość aga_umbra
zamiast siedziec na forum idz na disco

nie potrafie sobie dac spokoju...próbowałam już, nie potrafie byc sama... Poznaje wielu ludzi, ale nikomu widac nie jestem potrzebna :(

oj to nie tak ze ja siedze w domu i uzalam sie nad soba.. czesto chodze z przyjaciółmi gdzieś, tu chodzi o cos innego... bo na disco to poznaje facetów z którym8 moge co najwyzej tańczyć bo potem okazuje sie ze mamy troche inne spojrzenie na swiat

Gość patiiiiiiiiii
mam to samo :(

Gość znaleźć sobie samca a nie tu
pitolić!!!!!!!!

to forum jest zdaje sie po to zeby każdy mógł \"pitolić\" co chce i kiedy chce.. wiec daruj sobie i idź szukac \"samca\"

Gość patiiiiiiiiii
no wlasnie na disco trudno poznac kogos w swoim typie ale z charakteru a nie z wygladu... ja wedlug facetow jestem ladna... ale widocznie mam za duze wymagania

Gość patiiiiiiiiii
to czemu tyle brzydkich dziewczyn nie ma z tym problemu???

Przestan sie nad soba uzalac no i przestan szukac sam sie znajdzie:)Wiem ze banalnie brzmi ale to prawda,ja tez chcialabym znalezc swoja druga polowke(jak to ladnie brzmi:) )ale jakos ostatnio trafialam na same cwiertki:P Zycze powodzenia🌼

Gość znaleźć sobie samca a nie tu
samca mam i nie znalazlam go bynajmniej siedzac na forum!!!!!!

Gość ja jestem z kimś
a jednak sama...to chyba jeszcze gorsze.

no moze, ale przeciez każdy ma inny gust... Ty tez pewnie nie wszystkim sie podobasz, ale komuś napewno. EJ no ale to nie chodziło mi o to ze sie nie podobam nmikomu, tylko ze nie moge znaleźć nikogo kto by mi pasował wsród nich

Gość patiiiiiiiiii
chyba nie gorsze... bo jednak masz o kim pomyslec...

ale ja nie szukam tutaj \"samca\" :) nie uzalam sie nad soba, siedze w domu bo dzisaij musze Wy chyba naprawde nie rozumiecie co ja pisze... Pati ..właśnie tez mnie to dziwi czesto widze super faceta i jakąś średnio atrakcyjną dziewczyne, ale moze ja sie nie znam

lulu mam to samo i juz mam tego dość!!!!!!!!!!!!!!!!!! cholera nie wiem dlaczego tak jest!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(

Gość patiiiiiiiiii
ja Cie rozumiem lulu.... bo tez nie moge znalezc osoby ktora MI spasuje!

no ja tez nie wiem :( Nie uwazam sie za 8 cud świata, ale jakas paskudna tez nie jestem.. Za wybitnie głupia tez sie nei uwazam... Czego właściwei Ci faceci chcą?

Gość aga_umbra
lulu poznasz kogos jeszcze. z tego co widze przy twoimnicku to jeszze mloda jestes. ja mojego meza poznalam w wieku 22 lat i tez w pubie. wcale sie nie zanosilo odrazu ze to bedzie "ten" a jednak...poznawaj facetow nie z mysla czy to "on" tylko jako nowych przyjaciol a potem co bdzie to bedzie...nie wypatruj od razu ksiecia. pozdrawiam

ja tez wiele razy się dziwiłam .....czesto widzialam super chłopaka za to dziewczyna taka srednia....nie chodzi mi o to że mam coś do tych dziewczyn sama nie jestem pięknościa ale wtedy się zastanawiam gdzie ona go znalaazła i jak to możliwe....a ja nadal sama

latek mam 22 :) Hmm...no ja poznając kogo nie \"lustruje \" go z góry na dół pod katem nadaje sie na meza czy nie ..to nie tak :) Ja poprostu mam wrazenie ze czymś ich odstraszam, albo nie mam czegos co ich mogoby przyciagnąc (tych których ja bym chciała)

Gość patiiiiiiiiii
no to wszystko jasne Jacku ... :]