Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pixelka

Nie palę od dzisiaj!

Polecane posty

Co zrobić, żeby tak zostało. Na razie łykam tabex. Połknęłam w ciągu całego dnia 3 tabletki. Nie kupuję papierosów. Jutro mam spotkanie z koleżanką która pali. Boję się, że będzie chciała mnie poczęstować :(

Gość wytrzymasz tylko.......
nie daj się namówić na papierosa bo szybko wrócisz do palenia. pozdrawiam 🌼 :)

Gość dasz rade
skoro ja wytrzymalem, ty napewno:)

Dzięki, dziewczyny :) Nie chciałabym wracać już do tego paskudnego dymka. Dzisiaj pachnie u mnie w całym domu, wyszorowałam podłogi pachnącym płynem do podłóg, meble nabłyszczyłam płynem w aerozolu...wszędzie pachnie. Całą noc wszystkie okna były pootwierane. Teraz jest super pachnące mieszkanie. Najgorszy jest podobno trzeci dzień.

Gość jeszcze paląca
Mnie to też czeka za kilka dni. Dokladnie zaraz po wizycie u dentysty. Idę na usuwanie kamienia. Też mam już kupione tabletki. NiQuitin. Muszę to gówno rzucić. Chce pachnieć. Boje się czy dam radę, kocham palić ale nienawidze tego smrodu. Boje się że przytyje.

Pixelko wyczytałem, że wzięłaś 3 tabletki w ciągu dnia. Przeczytaj jeszcze raz uważnie ulotkę, a tam przeczytasz, że pierwsze 3 dni po dwie tabletki co dwie godziny, jednak nie więcej niż 6 tabletek dziennie. Postudiuj ulotkę jak tam pisze i zastosuj się do tego, a efekt gwarantowany. Mnie żadne niqityny, nie pomogły a właśnie TABEX. Pozdrawiam.

Gość mimi 333
ile taki tabex kosztuje? i czy jest bez recepty? Pixelka i co chyba ci sie nie udało rzucić?

mnie tez to kiedys czeka...kiedys nie teraz bo teraz jestem glupia i nie chce rzucac...krzyczcie na mnie....

Gość mimi 333
rzucaj dopuki masz czas,bo im dłuzej palisz tym trudniej. mi sie rok temu udało rzucić na trzy miesiace potem przez głupote wróciłam do nałogu. ALe zostały mi jeszcze dwa papierosy... pozbywam sie ich i znów zaczynam walke z nałogiem połaczona z dietą warzywno owocowa.

Gość asiuuuuleczka
moj maz bral tabex pomogło na jakies 1,5 tygodnia.ale wystarczyl lekki stresik i siegnal po papieroska.ale uwazam,ze jak ktos sie zaprze to da rade-te tabletki sa skuteczne + silna wola i napewno tobie sie uda.trzymam kciuki

Gość Bajer
DO mimi333, średni koszt to 36zł

Gość Bajer
DO mimi333, średni koszt to 36zł, Ja miałam receptę.