Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawianka25

szpital

Polecane posty

Gość warszawianka25

ktory szpital jest godny polecenia a ktory nie w warszawie

Gość żelazną
polecam, odradzam kolejowy w międzylesiu, karowa dobra tylko gdy są jakieś komplikacje pozdrawiam

Gość warszawianka25
slyszalam wlasnie o zelaznej a jakie tam sa cenyza porod rodzinny , znieczulenie ?

Gość żelazną
cen nie znam, za znieczulenie płaciłam chyba 400, 3 lata temu ale szpital jest rewelacyjny pod każdym względem

Gość każdy ale nie żelazna
Tam chcą tylko porodów łatwych i szybkich i za wszelką cenę naturalnych. Nawet z zagrożeniem życia dla matki i dizecka nie zrobią cesarki. A kobiety z zagrożoną ciążą wyrzucają do domu - żeby im przypadkiem statystykie nie popsuła. Koleżanka z ciężką gestoza, białkomoczem i wyskokim ciśnieniem została wypiasana a na drugi dzień znów była w szpitalu - całe szczęście że nie na Zelaznej. Nigdy nie polecę tego szpitala.

Gość żelazną
ja nie miałam komplikacji ani w ciąży ani przy porodzie, więc pewnie każdy szpital byłby ok, ale byłam zachwycona opieką i podejściem personelu do pacjentów tak jak napisałam w przypadku jakichkolwiek zagrożeń karowa jest najlepsza, mają super lekarzy i super sprzęt, natomiast porody odbywają sie taśmowo i nikt tam się nie przejmuje nikim. mojej znajomej z krzykiem zabrali dziecko i nikt jej nie poinformował co się z malutkim dzieje, a sączek z kręgosłupa po znieczuleniu wyjęli jej dopiero jak się upomniała po tygodniu już z wypisem w ręku sympatycznie to tam nie jest, ale fachowo