Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rafeek

TYLKO PANIE MOGA MI POMOC

Polecane posty

Sprawa wyglada nastepujaco..bylem z nia 3 lata i jak zerwalismy bo byl kryzys to ona wskoczyla po tygodniu do wyra jakiegos starego kolegi z klasy ..zeszlismy sie i po 4 latach juz zostawila mnie dla jakiegos amanta z jaguarem i chata w miescie.Dodam ze ona ma teraz 20 lat a on jakies ok30 NIe chodzi o to ze mnie zostawila nie jestem psem ogrodnika ale chodzi o to w jaki sposob to zalatwila.... CHCE SIE ZEMSCIC chce zeby poczula sie tak jak ja po tym co mi zrobila (zdradzila poniozyla zwalila na mnie wine)chce eby cierpiala, moze to ja czegos nauczy.PROSZE O POMOC JAK I CO MAM ZROBIC ZEBY CIERPIALA JAK JA..w razie co dopowiem co mi zrobila teraz nie chce truc.pozdrawiam

Gość poprostu
nastepnym razem jak przyjdzie ze skolonym "ogonem" i zechce wrocic pokaz gdzie sa drzwi chyba ze nie wroci :(

zmesta to najgorszy z mozliwych sposobów na udowodnienie czegokolwiek. Najlepiej nie rób nic, zacznij życ swoim życiem, znajdź sobie kobietę i zingnoruj to. A jak wróci powiedz NIE :)

Ech, durnyś. I ciota taka. Weźże se kup kolekcję Bondów i obejrzyj \"Tylko dla twoich oczu\". Tam jest takie fajne zdanie: \"The Chinese have a saying. Before setting off on revenge, you first dig two graves\".

Nie mowcie mi ze zemsta nic nie da i takie niby to wiem prosze o porady ...nie nie wruci wiec na to nie ma co liczyc:(

Gość jh
rozkochaj na nowo, zrob zeby kochala tylko Ciebie, badz jej kochankiem a gdy przyjdzie odpowiednia chwila........zalatw ja tak jak zalatwila Ciebie .Tylko OSTROZNIE!!!!! bo znowu wyjdzie z tego dupa! i zalatwi Ciebie

A czy ja mówię, że nic nie da? A czy ja mówię, że nie warto? A czy ja mowię, że sie nie uda? Nie, po prostu radzę, żebyś zaczął od zaopatrzenia się w szpadel. Doceń poradę, zamiast kręcić nosem.

ta 2 groby wykopie:( Alejak ja rozkochac na nowo skoro jak sie wyprowadzila do niego nie mam z nia zadnego kontaktu woogle mieszkalismy 300 metrow od siebie jak miala spac u mnie 2 dni to byl straszny problem az tu nagle sie wyprowadzila z dnia na dzien do niego 20 km od e mnie

Gość zielony korektor
Przecież ty jej nie kochasz! A co do zemsty - słyszałeś kiedyś słowo HONOR???