Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinuś*

Używać płynów do chigieny intymnej??

Polecane posty

Gość Ewelinuś*

Siemanko:) Jestem jeszcze młoda nie mam skończonych 15 lat i chciałabym wiedzieć czy mam używać płynóqw do chigieny intymnej!! Moje miesiączki są nieregularne odbywam je raz na 3 miesiące nie wiem co się dzieje może dlatego że to są pierwsze?? Odpowiedzcie proszę:P:P

Najpierw naucz sie prawidlowo pisac a dopiero potem zainteresuj sie plynami do HIGIENY intymnej :P

Gość Ewelinuś*
o jezus nie bądż taka mądra pomyliło mi się!!

A miesiaczek się nie odbywa:D Ja polecam Ci żele Ziaji, ten z AA też niezły ale najlepszy jest Laktacyd. A to ,ze masz nieregularne miesiaczki to na początku normalne.

Gość Ewelinuś*
Miarka: Dzieki za radę...:):) nom a jak można nie odbywać miesiączek nierozumiem:P:P można je przechodzić, odbywać, mieć..itp. to tylko taka mała przenośnia...:)

ja np po tych zielonych ziaja mialam uczulenie, ale bardzo sobie chwale te niebieskie, chociaz od pewnego czasu wole pozostac jedynie przy wodzie i malej ilosci mydelka bambino

Gość Hermenegilda_25
Kazda dziwczyna powinna uzywac plynow do higieny intymnej, a nie myc sie zwyklym mydlem, bo ono zakloca naturalne ph. P.S. Jakos pozno okres dostalas.

Gość ja 14
A jak praktycznie używa się tych plynów? bo nie wiem. czy nalać go na dłoń i tak myć krocze? Czy to wystarczy, żeby się dokładnie podmyć? Do tej pory zawsze używałam mydła, ale chciałabym kupić taki płyn i spróbować.

Gość ja 14
nikt mi nie powie?

Miesiączek się nie odbywa, po prostu miesiączki się ma... A co do używania płynu -> ja nakładam go nieco na dłoń, delikatnie zapieniam i dopiero wtedy myję delikatnie krocze. Ja mam jakiś z kory dębu, nawet dokładnie nie pamiętam co to za firma :D

Gość a wiecie ze w
tych wszystkich waszych plynach jest SLS????????????????????????

wow, no to poleć nam jakiś wspaniały płyn bez SLS. mnie jakoś ten składnik nie gryzie.