Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesknota

teeeeesknie,i co z tego

Polecane posty

Gość tesknota

Pozdrawiam ze Szkocji...2 lata pobytu tutaj...w miare dobre zycie...brak perspektyw na zycie w Polsce(normalne) ale zarazem ogromna tesknota...do wszystkiego co Polskie:(((

Gość jagoo
nie masz za czym tesknic

Gość tesknota
tym bardziej ze w Polsce jednak mialam wprawdzie w kurniku ale dach nad glowa a tu w Szkocji wciaz pada a ja w parku nocuje i zimno mi strasznie.

Gość tesknota
nie chce mi sie juz pracowac a oćce kazaly bez piniędzy na traktor nie wracac . co robić? co robić/

Gość Córeczka burmistrza
wracaj tata mowil ze w polsce jest robota,. tez. np. u nas we gminie tata zorganizowal prace interwencyjne.

ja siedze ponad rok w niemczech i czasami sie zastanawiam po jaka cholere ja wyjechalam, w polsce zostawilam wszystkich znajomych i chlopaka, staram sie jezdzic jak czesto moge. w niemczech studiuje i pracuje, ale juz mam czasami dosc. Do tego przed miesiacem sie przeprowadzilam do innego miasta gdzie jak na razie nie mam znajomych polakow tylko samych niemcow. wiec po polsku rozmawiam przez skypa ewentualnie pisze sobie z polakami na forach i komunikatorach. wiem co czujesz. ale trzeba tez patrzec na to, ze udalo Cie sie wyrwac z kaczogrodu i jakos Ci sie zyje... pozdrawiam i lacze sie w tesknocie