Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honey888

co o tym sądzicie? jest ok?

Polecane posty

Gość honey888

Witajcie dziewczyny :) Moją przygodę z odchdzaniem rozpoczęłam w poniedziałek. Jutro minie tydzień jak się mocno trzymam moich postanowień związanych z rzuceniem zbędnych kilogramów. Mam 156cm wzrostu, i waże około 57 kg. Najlepiej czułam się gdy ważyłam 49-50kg. I do tej wagi chcę wrócić. Poza tym w lutym czeka mnie obóz taneczny, gdzie jaką ludzie wyglądający jak z obrazka (tancerze mają naprawdę zachwycające ciała). Wiem że czeka mnie 9 dni w Austrii gdzie 8 godzin dziennie będziemy mieć treningi. To bardzo dużo. ja po dwóch godzinach padam na twarz ze zmęczenia ;) Ze względu na ten obóz mam ogromną motywację żeby zrzucić zbędne kg. Codziennie piję SLIM FIGURE "spalanie", smaruję się kremami wyszczuplającymi "na dzień" i "na noc" firmy EVELINE, chodzę raz w tygodniu na trening (gdzie mamy godzine ćwiczeń rozciagających i siłowych a poźniej godzine tanczenia), staram się także co dwa dni robic zestaw ćwiczeń (100 brzuszków, 20 pompek, 30 przysiadów i ćwiczenia na uda i pośladki) chciaż czasami zdaża mi sie zrobić dwa dni przerwy, odstawiłam zupełnie słodycze, jem jeden albo dwa posiłki dziennie(mnóstwo nabiału) i ostatni jest około godziny 17, później juz nic nie jem. I nawet nie specjalnie jestem głodna, ponieważ te herbatki zabijają uczucie głodu. Czuje sie świetnie, poza tym jestem dumna że tym razem trzymam sie juz tydzien, wczsniej po dwoch dniach stwierdzałam że i tak nie dam rady i konczylo sie to z tabliczka czekolady przed telewizorem z ogromnymi wyrzutami sumienia. Chciałabym żebysmy doradziły mi co jeszcze mogę zrobić żeby zrzucic zbędne kg, i czy moj plan działania jest prawidlowy? czekam z niecierpliwością na odpowiedz. pozdrawiam Was cieplutko :) Marta

Gość zastanawiam sieeeeeeeeeeee
ile masz lat?

Gość honey888
17 :)