Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

innapraca

Czy ktoś z Was pracował w agenncji towarzyskiej za granicą?

Polecane posty

Marzę sobie o tym, że mam pieniądze. Idę do sklepu kupuję sobie buty, kurtkę a później \"szaleję\" :-) kupuję bieliznę, swterki, spodnie... Idę do drogerii, kupuję kosmetyki, idę do fryzjera a później płacę zaległy czynsz, rachunki i kupuję jedzenie, dużo jedzenia! :-) Nie martwię się o to czy wydam 10 złotych czy 1 000! Teraz, teraz jest u mnie tragedia. Żyję za około 80 złotych tygodniowo, barkuje na wszystko. Czy ktoś to rozumie czy nie MAM DOŚĆ BIEDY!

Gość buka poka
Tak szczerze mówiąc, to ty nawet po polsku robisz straszliwe błędy gramatyczne. zastanow się czy za pare lat będzisz sobie mogła spojrzeć w oczy patrząc do lustra? czy pieniądze to wszystko? Za cenę utraty godności, szacunku dla samej siebie?

Reszty wypowiedzi nie komentuję bo po co? Może jeszcze tylko do briana: Skad u was tyle jadu dziewczyny? - no właśnie skąd?

Gość do innapraca
cokolwiek nie powiedziec, twoje zycie, ty wybierasz... i ty odpowiadasz...

No właśnie. Być tam rok, dwa a później wrócić i ... zapomnieć, nie myśleć i prowadzić tu inne (nromalne) życie.

DO: kama studentka - chcę kilka adresów. mam tylko jeden \"namiar\" właśnie na tych Polaków ale coś mi tam nie pasuje... Niby dziewczyn pracuje niewiele - 6 kobiet u nich a po świętach mają tu przyjechać 3 samochodami.... To co się dzieje z resztą dziewczyn? Wiem, że google Twoim przyjacielem :-) ale nic nie mogę poszukać .... Z góry dziękuję za pomoc!

Gość iinapraca
Halo Halo Aniaaaaaaa Studentka - JESTEŚCIE ?

Gość gość
Witam, Tak i polecam. Trzeba tylko znaleźć odpowiednie miejsce. Można naprawdę się wywindować przy tych zarobkach a wypowiedzi tych prostaczków, mamisynków i pasztetów, których pewnie żadna nie chce nie bierz pod uwagę. Oni nigdzie nie dojdą i dlatego będą mieszać z błotem innych. Nikt nie traktuje Cię jak szmatę, wręcz przeciwnie. Daj jakiegoś maila to napiszę Ci więcej. Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
dziewczyny zarabiające na seksie to nic złego i nic wstydliwego to zawód stary jak świat ja jestem facetem i sam zarabiam na seksie szukam wspólniczki do zarabiania na seksie an .... pokazach prywatnych/ i pracy wspójnej w prywatnym mieszkaniu wynajętym wspulnie itp mariusz1975.1975@o2.pl