Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PilnA UCZENNICA0D

sciagi

Polecane posty

Gość PilnA UCZENNICA0D

Macie moze jakis pomysl na dobra sciage ktorej na bank nie zauwazy nauczyciel?? Jutro mam spr do ktorgo kompletni nie chce mi sie uczyc...

Gość PilnA UCZENNICA0D
z historii z grecji:D

a, jak z historii, to moge pomoc :) niezlym pomyslem jest np. umieszczenie sciagi wewnatrz przezroczystego dlugopisu (musi byc okragly, zeby bylo dobrze widac zawartosc). oczywiscie w jednym sie wiele nie zmiesci, daltego trzeba miec w pogotowiu wiecej takich dlugopisow i ukradkiem je zmieniac. sciaga najlepiej wydrukowana drobnym druczkiem.

Gość PilnA UCZENNICA0D
Dziek a pomysl:) znam tez sposob taki ze na opakowaniu od korektora na jego sklad,zastosowanie itp. nakleja sie sciage . ale niestyty nie mam korektora;)

hihi sprawdzian z grecji mialam 2 tyg. temu dostalam z niego 1:/ ale tydzien temu go poprawialam i wszysciutko napisalam:D sciagi zawsze robie recznie i wkladam pod kartkę na której piszę:D

Gość PilnA UCZENNICA0D
Ja tez pewnie dostane :P bo nie rozumiem demokracji atenskiej...takie to jakos trudne:D

demokracja atenska - piekny temat i wcale nietrudny :) :) :) jeden czlowiek - jeden glos!! :) z wyjatkiem oczywiscie kobiet, niewolnikow, biedakow, osob przed trzydziestka (czy tam ile)...............

ja zawsze pisalam na kartce wypisanym długopisem, zostawaly tylko wglebienia ale przeczytac sie dalo a nauczyciel nic nie widzi.

napisz sama a obiecuje ze na 100 procent cos zapamietasz. Potem zrobisz tak ze nawiniesz ja jak papirus na dwa patyczki, zwiazesz sznureczkiem. koniec. aha musisz skleic konce na tych patyczkach, zeby nie spadla

na allegro mozna kupic długopisy z niewidzialnym atramentem , poprostu piszesz nim sciągę i swiecisz na nią ukratkiem lampką Uv zamieszczoną w długopisie:) ale jak spr maszjutro to raczej nie pomoge:)