Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony krasoludek

on sobie ze mnie jaja robi czy to powaznie?

Polecane posty

Gość wkurzony krasoludek

mam 19 lat, on tez, chodze na gitare, on tez, mieszkam na tym samym osiedlu co on, wychodzimy razem, kolegujemy, sie, jest to nawet cos wiecej.... niby super, ale.... no własnie \"ale\"... on zachwouje sie jak baba!! spoko rozumiem, moge od czasu do czasu udawac facia, i podrywac swa ofiare, ale ja sie boje, za jak to zrobie w jego przypadku to nie potraktuje jak \"zabawke\" (ze swoją była tak robil, wiec moze to smao zrobic ze mna), a z tego co widze to nie zanosi sie, zeby jakos do mnie sie zalecal (znaczy robi to, ale bardzo wolno i niesmialo) no a ja nie jestem cierpliwa...co mam zrobic? cholera ja chce z nim gdzie spojsc, a ja sie boje cos do niego napisac na koma, bo on albo nie odpisuje albo odpowiada tak lakonicznie, ze az nie chce mi sie tej rozmowy rozkrecac,,, naprawde sie sobie podobamy...

Gość idea
a po co ci chłop bez jaj?

Gość wkurzony krasoludek
dla jaj xD

Gość daj sobie spokój z nim
to jeszcze dzieciak.

Gość wkurzony krasoludek
tak sadzicie? a jak jednak sie przelami to mam przyjac jego propozycje czy udawac taka zniecheconą?

Gość Man of Honor
gdzie jest napisane że tylko facet ma mieć inicjatywe? jak same się za to weźmiecie to może wkońcu zaczniecie doceniać:)

Gość wkurzony krasoludek
ta, tylko wtedy facet nie bedzie nas szanowal ;/ od czasu do czasu, to mozna cos gorocego zaimprowizowac :P no ale jakbysmy ta caly czas robily, to byscie sie znudzil :Pi

Gość Man of Honor
no i vice versa, jak facet okazuje kobiecie zainteresowanie to część to wykorzystuje, do pokazania facetowi kto ma przewage..... wierz mi coraz więcej facetów tak myśli...

Gość wkurzony krasoludek
to nie gadaj, ze mama z tym chlopakie latac i go blagac zeby ze mna chodzil?! w zyciu, mam swą godnosc

Gość Man of Honor
widzisz część dzisiejszych facetów powie ci" ja mam za nią latać i się prosić ?? nigdy w życiu, mam swój honor i dume" same do tego doprowadziłyście....jak nie wierzysz to sprawdz ile tutaj dziewczyn skarży się na samotność...

Gość wkurzony krasoludek
no to najlepiej obydwoje sie podrywac :)

Gość Man of Honor
no tak by było najlepiej :)

Gość wkurzony krasoludek
no widzisz, a tu ja go bardziej podrywam i co? jak mam go zaangazowac?